Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Ο νέος Γεν. Γραμ. της Περιφέρειας επισκέπτεται το Δήμο μας


Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Παντελής Σκλιάς, συνεχίζει τις επιτόπιες συναντήσεις εργασίας με τους εκπροσώπους των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ & Β’ βαθμού αλλά και τους τοπικούς φορείς στους νομούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Αυτή την εβδομάδα ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θα επισκεφθεί τις υπηρεσίες της Περιφέρειας στη Βοιωτία, το Νομάρχη Βοιωτίας, και ΟΤΑ του Νομού Βοιωτίας, στις έδρες τους.
Το πρόγραμμα των συναντήσεων εργασίας του περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επίσκεψη στη πόλη μας το βράδυ (σσ. 8.30 μ.μ.) της Πέμπτης, 5 Μαρτίου 2009. Η συνάντηση έχει οριστεί στο Δημοτικό μας κατάστημα, όπου η Δημοτική Αρχή θα του θέσει εκ νέου τις προτεραιότητές της για το ΕΣΠΑ 2009 – 2013 που με πολύ αγωνία αναμένουμε να ξεκινήσει η χρηματοδότησή του, καθώς θα αποτελέσει ανάσα για την περιφέρεια τόσο για κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των έργων του όσο και με τις υποδομές που θα μας αφήσει…
Θυμίζουμε πως ανάμεσα στα έργα που «καίνε» τον Δήμο Ορχομενού είναι η ανάπλαση και αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου της Παναγίας της Σκριπούς, που εν τέλει δεν χρηματοδοτήθηκε από το Γ` ΚΠΣ, το αποχετευτικό, κ.α.
Θα επανέλθουμε στο θέμα της συνάντησης Σκλια στον Ορχομενό με νεότερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: