Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Αρχαιρεσίες στον Αγροτικό Σύλλογο Ορχομενού



Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε πρόσφατα ο ενεργός Αγροτικός Σύλλογος Ορχομενού, με έντονη την παρουσία σ` αυτό των νεότερων αγροτών της μεγαλύτερης αγροτικής πόλης της Βοιωτίας. Οι Αρχαιρεσίες έγιναν στις 8 Μαρτίου 2009 ενώ μαζί μ` αυτές οι αγρότες του Ορχομενού ζήτησαν εκ νέου να ξεκινήσει ένας παραγωγικός διάλογος για το μέλλον της Κωπαϊδας και των υποδομών της.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζουν οι κκ. Παναγιώτης Πανάγος (Πρόεδρος), Ιωάννης Κόκκινος (Αντιπρόεδρος), Βασίλειος Ρουμάνης (Γραμματέας), Αχιλλέας Δούμας (Ταμίας) και μέλη οι Κώστας Κλαρούδας, Λουκάς Παπαχριστοδούλου και Λουκάς Ιωάννου.
Αντιπρόσωποι του Αγροτικού Συλλόγου Ορχομενού στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων ορίστηκαν οι κκ. Χρήστος Μπαμπλέκος, Αθανάσιος Κλαρούδας και Νίκος Βλάχος ενώ ελεγκτική επιτροπή είχαν οριστεί οι κκ. Αθανάσιος Τζαμτζής, Παναγιώτης Κλαρούδας και Χαράλαμπος Μούσας.
To “Orchomenos – Press» δημοσιεύει επίσης και την σχετική τους ανακοίνωση και συντάσσεται μαζί με τις διεκδικήσεις τους καθώς ο Οργανισμός Κωπαϊδας με την υπάρχουσα δομή και λειτουργία του έχει κριθεί αναποτελεσματικός όσον αφορά τις σύγχρονες ανάγκες των αγροτών μας σήμερα και πολύ περισσότερο στο μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια: