Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

O "Μινύας" τιμά τον Θεόδωρο Υπερήφανο...


Ο Σύλλογος μας στην Αθήνα που φέρει την ονομασία του μυθικού μας βασιλιά "Μινύα" απονέμει κάθε χρόνο στην εαρινή του εκδήλωση το βραβείο "Φρίξος" σε πρόσωπα που πλαισιώνουν το Σύλλογο για 27 και πλέον έτη πια και τα οποία με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο έχουν συνεισφέρει στην πολυετή παρουσία του στην μεγαλούπολη της Αθήνας.
Ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη του "Μυνία" είναι και ο κ. Θεόδωρος Υπερήφανος, συνταξιούχος πλέον και μόνιμος κάτοικος Γαλατσίου, βαθιά όμως λάτρης του Ορχομενού και της καταγωγής του.
Ο κ. Υπερήφανος, λοιπόν, θα τιμηθεί την προσεχή Κυριακή, 15 Μαρτίου 2009, από το Διοικητικό Συμβούλιου του "Μυνία" σε μια εκδήλωση που θα λάβει χώρα στα γραφεία του Συλλόγου Ορχομενίων της Αθήνας στην οδό Πειραιώς 16 - 18, στον 5ο όροφο, τηλ. 210 5234743 – Τηλ. Προέδρου Ν. Καρρή 6937 412132.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι και αμέσως μετά θα ακολουθήσει δεξίωση! Για την ακρίβεια θα... στηθεί ένα κανονικό ρουμελιώτικο γλέντι, με κοψίδια, καλό κρασί, χορό και τραγούδι...
Για να σοβαρευτούμε, όμως, ο Σύλλογος των Ορχομένιων της Αθήνας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όσους Ορχομένιους και φίλους του Ορχομενού θελήσουν να επισκεφθούν τα γραφεία του Συλλόγου την Κυριακή και να γιορτάσουν μαζί τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: