Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

«Το μαγικό δάσος του ΑΙΣΩΠΟΥ» στο ανοικτό Θέατρο της Κρύας


Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ παρουσιάζει στο Θέατρο Κρύας , στις 7 Μαΐου 2009, την εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας θεαματική παράσταση , «Το μαγικό δάσος του Αισώπου», για τους μαθητές των Σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Η παράσταση θα δοθεί το πρωί(10 π.μ.) , με το φως της ημέρας, όπως στην αρχαιότητα.

Ένα φαντασμαγορικό θέαμα που παρασύρει μικρούς και μεγάλους στο μαγικό κόσμο της φαντασίας, εκεί που ο πρώτος παραμυθάς ,ο Αίσωπος, παρουσιάζει τους μύθους του με τα ζώα του δάσους.

Η παράσταση αρχίζει με μία διασκεδαστική σκηνή : Τις εξετάσεις-ακροάσεις των ζώων!Ο Αίσωπος σαν καλός και σοφός δάσκαλος δεν θέλει να αδικήσει τα ζώα που συγκεντρώνονται κάθε πρωί για να παίξουν στις ιστορίες του.

Έτσι κάνει ακροάσεις ,τους ζητάει δηλαδή ,να παρουσιάσουν κάτι(τραγούδι, χορό, ποίημα κ.λπ.).

Τα ζώα βάζουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν μία θέση στο θίασο του. Στη συνέχεια, αφού μοιράσει τους ρόλους, αρχίζει να παρουσιάζει τους μύθους του με έναν ξέφρενο, ξεκαρδιστικό αλλά και διδακτικό τρόπο που μόνο οι μεγάλοι ποιητές γνωρίζουν να κάνουν.

INFO:

Σκηνοθεσία : Νίκος Παροίκος
Κοστούμια –Μάσκες: Άννα Περντρώ ,Μουσική : Παναγιώτης Ντουνιαδάκης,Χορογραφίες : Εύη Πονηρίδου. Η παράσταση αυτή έχει παρουσιασθεί με μεγάλη επιτυχία σε 50 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Επίσης έχει παρουσιασθεί στο αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στον Εθνικό Κήπο στην Αθήνα και στο Θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκης.
Τα Σχολεία που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση πρέπει να κάνουν κρατήσεις θέσεων. Πληροφορίες-κρατήσεις : 210/9229034, 210 /9235453. Τηλ. ανάγκης : 6944761133 & 6942444118, ΕΞΟΔΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ,
www.aegean-exodus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: