Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Ενημερωτική εκδήλωση για τις χρηματοδοτήσεις των ΜμΕ από την Eurobank Λιβαδειάς


Η Eurobank EFG, διοργάνωσε με μεγάλη συμμετοχή στην αίθουσα Επιμελητηρίου Βοιωτίας στη Λιβαδειά, εκδήλωση με θέμα το νέο πρόγραμμα ενίσχυσης των Μικρών Επιχειρήσεων, που εντάσσεται στα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα του ΥΠΟΙΟ ΕΣΠΑ 2007-2013. Το νέο πρόγραμμα έχει στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των Μικρών Επιχειρήσεων και αφορά τους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου και Υπηρεσιών. Παρόμοια εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί και στη Θήβα δέκα ημέρες πριν με κύριο οικοδεσπότη και πάλι τον Περιφερειακό Διευθυντή Καταστημάτων κ. Σπύρο Βροντάκη, τον οποίο πλαισίωσαν οι Διευθυντές των Καταστημάτων της Λιβαδειάς κκ. Λουκάς Γερούλιας και Αθανάσιος Αποστόλου και η Διευθύντρια του Καταστήματος της Eurobank στη Θήβα κα Μάρθα Τουρίκη.

Η εκδήλωση της Λιβαδειάς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιουνίου και συμμετείχε σε αυτή μεγάλος αριθμός επαγγελματιών και επιχειρηματιών της πόλης, οι οποίοι σκοπεύουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες επιχορήγησης των επενδυτικών τους σχεδίων μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος. Το κοινό καλωσόρισε ο Διευθυντής Καταστήματος Eurobank Λιβαδειάς κος Λουκάς Γερούλιας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Οικονομικός Επόπτης του ΕΠΒ κ. Λουκάς Παπαχαράλαμπος, το μέλος του ΔΣ κ. Χρήστος Αναγνώστου, ο Βοηθός Περιφερειακού Δ.ντη κ. Δημήτρης Κουτρούλης, ο Υποδιευθυντής του Καταστήματος Θηβών κ. Νεκτάριος Χατζηδούρος, στελέχη και εργαζόμενοι των καταστημάτων σε Θήβα και Λιβαδειά και ασφαλώς πολλοί τοπικοί επιχειρηματίες και έμποροι ενδιαφέρονται να αναπτύξουν την επιχείρηση τους.
Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κος Μάρκος Μυλωνάς, στέλεχος της Eurobank EFG, ο οποίος αρχικά μίλησε για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις ενέργειες της Τράπεζας που σκοπό έχουν να καλύπτουν τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες των Μικρών Επιχειρήσεων. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους όρους και τις προϋποθέσεις του νέου προγράμματος ενίσχυσης στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2007-2013, δίνοντας έμφαση στην πλήρη συμβουλευτική υποστήριξη που παρέχει η Eurobank στους πελάτες της που επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτό το πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, η Τράπεζα προσφέρει στους υποψήφιους επενδυτές δωρεάν τη σύνταξη και υποβολή της πρότασης υπαγωγής στο πρόγραμμα, ενώ επιπλέον παρέχει τη δυνατότητα προκαταβολής της εγκεκριμένης επιχορήγησης καθώς και της χρηματοδότησης της επένδυσης σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος.
Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση οι οποίοι έθεσαν αρκετές ερωτήσεις στους εκπροσώπους της Τράπεζας σχετικά με το πρόγραμμα και τη διαδικασία ένταξής τους σε αυτό μέσω της Eurobank

Δεν υπάρχουν σχόλια: