Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Ανοικτή πρόσκληση από τον Βασίλη Τόγια για την κεντρική ομιλία του στη Λιβαδειά


Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εν νέου υποψήφιος κ. Βασίλης Τόγιας μια ανάσα από τις εθνικές εκλογές διοργανώνει (και εύστοχα) την πολιτική του ομιλία στο τέλος της εβδομάδας.

"Σας καλώ στην Κεντρική προεκλογική μου ομιλία την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2009, στις 8.30 μ.μ. στον πεζόδρομο της Λιβαδειάς. Θα είναι τιμή μου να είστε εκεί!" γράφει η ανοικτή πρόσκληση που απευθύνει στους Βοιωτούς ο έμπειρος πολιτικός του Νομού μας...

Διαβάστε και τη σημερινή δήλωση του κ. Τόγια για την ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Καραμανλή στην Λιβαδειά:
"Ο απερχόμενος «κουρασμένος» Πρωθυπουργός έχει επιλέξει από μόνος του να βρίσκεται ήδη στην αντιπολίτευση.
Ήρθε να μιλήσει στην Λιβαδειά, στον Βοιωτικό λαό, αντιπολιτευόμενος και μόνο, το ΠΑΣΟΚ, σαν να μην κυβέρνησε για πεντέμιση χρόνια αυτή τη χώρα.
Δεν φτάνει που δεν αξιοποίησε την «προίκα» που του άφησε το ΠΑΣΟΚ όταν ανέλαβε την κυβέρνησε (την είσοδο της Ελλάδας στην ΟΝΕ, τα μεγάλα έργα υποδομής των Ολυμπιακών Αγώνων, την πάνω από 3.5% αύξηση του ΑΕΠ) αλλά μας κατηγορεί κιόλας για χρέη και υποχρεώσεις!
Ο κ. Καραμανλής είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει. Παρέσυρε την Ελλάδα σε περιπέτειες – ας μην ξεχνάμε την απογραφή, την επιτήρηση, κ.α. - εξαπάτησε τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν δύο φορές και οδήγησε τους Έλληνες στην φτώχεια και τον υπερδανεισμό.
Οι αγρότες, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι είδαν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται, η Περιφέρεια εγκαταλείφθηκε, το Περιβάλλον υποβαθμίστηκε (το περιβαλλοντικό έγκλημα που διαπράττεται στην περιοχή μας, στον Ασωπό ποταμό, μας το υπενθυμίζει συνεχώς).
Τι έχει να μας πει ο κ. Καραμανλής;
Τι έκανε για να στηρίξει την Αγροτική Παραγωγή; Γνωρίζει ότι οι αγρότες της Βοιωτίας έχουν οδηγηθεί σε οικονομικό αδιέξοδο με τις καθυστερήσεις και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της κυβέρνησης του;
Τ ι έχει να μας πει για την Ανεργία, την Ακρίβεια, την Ανασφάλεια που βιώνουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους;
Τι έχει να μας πει για την αποδόμηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας; Γνωρίζει τις ελλείψεις προσωπικού και την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζουν τα Γενικά Νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας;
Τι έχει να μας πει για την Υποβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας, του Περιβάλλοντος και του Πολιτισμού;
Τι έκανε τόσο χρόνια που ήταν κυβέρνηση για όλα αυτά;
Στην απραξία και τις αδιέξοδες πολιτικές της ΝΔ το ΠΑΣΟΚ απαντά με σχέδιο και πρόγραμμα, με τέσσερις ξεκάθαρες άμεσες προτεραιότητες: Την ενίσχυση του οικογενειακού προϋπολογισμού, την αποκατάσταση του κοινωνικού κράτους, την πράσινη ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο, το δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος.
Το ΠΑΣΟΚ απαντά με λύσεις εφικτές, αξιόπιστες και δίκαιες για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.
Στις 4 του Οκτώβρη η Ελλάδα αλλάζει σελίδα, η Βοιωτία αλλάζει σελίδα! Όλοι μαζί μπορούμε!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: