Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

«Τι θέλει να "κερδίσει" ο Νίκος Σβίγγος με τις "κορώνες" του;» Νο 2



Τον απόηχο των δηλώσεων του κ. Νίκου Σβίγγου, Δημάρχου Θηβαίων (φωτογραφία) κατά παντός υπευθύνου (ύστερα από τη σύσκεψη που ο ίδιος προκάλεσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης προκειμένου να ... καταγγείλει τα χάλια της πόλης του ) κατέγραψε στην πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυσή του το blog ΒΟΙΩΤΙΚΑ (http://viwtika.blogspot.com/)
«Ο δήμαρχος Θήβας σε ρόλο αντιπολίτευσης!» (δείτε) είναι ο ευστοχότατος τίτλος της ανάρτηση τους, από την οποία συνυπογράφουμε και εμείς – κυρίως – την τελευταία τους παράγραφο, η οποία είναι και η ΑΙΤΙΑ όλων όσων συμβαίνουν στην πόλη των Θηβών: «Η πρωτότυπη αυτή συμπεριφορά, του δημάρχου Σβίγγου, δεν είναι ανεξήγητη. Είναι ενδεικτική του κακού κλίματος που έχει δημιουργηθεί στη δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας, της γκρίνιας για αυταρχική και αναποτελεσματική διοίκηση, της χαμηλής εκτίμησης στην πόλη για τη δημοτική αρχή. Και βέβαια είναι ενδεικτική της έλλειψης σεβασμού προς τους φορείς και τους κατοίκους της Θήβας». Άραγε, «Τι θέλει να "κερδίσει" ο Νίκος Σβίγγος με τις "κορώνες" του;» αναρωτιόμαστε ακόμη;

ΥΓ. Εδώ και δεκαπέντε ημέρες ο Δήμος Θηβαίων εκδίδει τουλάχιστον δύο με τρία Δελτία Τύπου προβάλλοντας το έργο του κ. Σβίγγου! Δεν θα ήταν χρησιμότερο κ. Δήμαρχε να ενημερώνεται, όμως, τακτικότερα και την ιστοσελίδα σας, για να σας βρίσκουν ανά τον κόσμο; Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία που έχετε στα χέρια σας; Επιτρέπεται ο μεγαλύτερος Δήμος του Νομού μας να έχει μια κενή ιστοσελίδα; (όχι, ότι ο Δήμος Λεβαδέων είναι σε καλύτερη μοίρα, για να μη μας "φορτώσετε" και εμάς εμπάθειες του παρελθόντος!).

Δείτε και μόνοι σας: http://www.thiva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: