Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Για ποιο πουκάμισο, για ποια Ελένη;


Μια από τις πιο ατυχής συνεδριάσεις - τολμώ να παραδεχθώ - τόσο από την άποψη της πολιτικής αντιπαράθεσης, πολύ περισσότερο όμως από την συστηματική στόχευση της αντιπολίτευσης του Δήμου με εμπάθεια πλέον και αποκλειστικό στόχο το πρόσωπο του Δημάρχου, έληξε πριν από λίγο…
Θα μπορούσαμε να περιγράψουμε με λεπτομέρειες πολλά από τα οποία ελέχθησαν εντός της αίθουσας, όμως, το Orchomenos Press κρίνει άσκοπο να αναφερθεί σε περιστατικά που προφανώς – όπως αντιλαμβάνεστε - δεν προάγουν τον πολιτικό πολιτισμό, παρά τον ισχυρισμό περί αντιθέτου!
Κι` αυτό γιατί οι πληροφορίες της στήλης άλλα είχαν υπ` όψιν τους ότι θα «καυτηριαστούν» στο αποψινό συμβούλιο, πάντα στην εκτός ημερησίας διάταξης συζήτηση που προηγείται των θεμάτων.
Πιο σοβαρά, πιο ουσιαστικά, πιο … πολιτικά!
Όμως - για παράδειγμα - ούτε λέξη για την αύξηση των δημοτικών τελών ύδρευσης ακούστηκε (παρά τα παράπονα των Δημοτών) ούτε λέξη για τις ανείσπρακτες οφειλές ειπώθηκε (παρά την προκλητική «πολιτική» που εφαρμόζει χρόνια τώρα το αρμόδιο τμήμα της Δημοτικής Αρχής εις βάρος των καλοπληρωτών).
Αντίθετα ακούστηκαν κορώνες – γιατί μόνο έτσι μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε – που είχαν όμως σκοπό να υπερασπιστούν «την τιμή» ποιού ή ποιάς ακόμη καλύτερα την ημέρα της εθνικής επετείου; Γιατί ήταν πολλές οι… «Δημαρχίνες» στο πλάνο κ. Ξηρογιάννη και μπερδευτήκαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: