Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Στις 17 Μαρτίου κυκλοφορεί η νέα δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου





Ο Βοιωτός αστέρας τιμήθηκε πρόσφατα από τους παλαιμάχους του Λεβαδειακού

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 19 Φεβρουαρίου 2010, τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού και των οικογένειών τους όταν στην αίθουσα του Νερόμυλου εμφανίστηκε ένα από τα μεγαλύτερα … αστέρια του πενταγράμμου, ο Βοιωτός ερμηνευτής Γιάννης Πλούταρχος. Το «καλύτερο παιδί» του ελληνικού τραγουδιού και παλιός φίλαθλος της ομάδας αποδέχθηκε την πρόταση του Προέδρου κ. και του ΔΣ και πέρασε μαζί τους μερικές στιγμές χαλάρωσης, λίγο πριν ξεκινήσει τις νυχτερινές τους εμφανίσεις σε ολοκαίνουργο χώρο στην Αθήνα, όπως αποκάλυψε στα ΜΜΕ.

«Κατ` αρχήν θέλω να πω πως είναι πολύ σημαντικό να σε τιμάει ο τόπος της καταγωγής σου, εκεί που ανδρώθηκες και διαμόρφωσες τον χαρακτήρα σου μέχρι μια ηλικία. Είναι πολύ συγκινητικό για μένα. Όσον αφορά τον Λεβαδειακό δεν σας κρύβω πως όποτε τύχει πλέον να βρεθώ σε αγώνα, όποτε ακούω στο ραδιόφωνο για μια νίκη του, συγκινούμε και ανατρέχω στις εποχές που πιτσιρικάδες φεύγαμε με τα ποδήλατα από το χωρίο μου, τη Μαυρόγεια, για να πάμε στο γήπεδο. Είναι ένα κομμάτι και από τον εαυτό μου» δήλωσε στο περιθώριο της βραδιάς ο γνωστός καλλιτέχνης και δημότης του Καποδιστριακού Δήμου Ορχομενού, εμφανώς συγκινημένος που – όπως και εκείνος – έτσι και η ιδιαίτερη πατρίδα του δεν το ξεχνά και τον τιμά με κάθε αφορμή και ευκαιρία.
Όμως, ο Βοιωτός αστέρας του πενταγράμμου δεν μας μίλησε μόνο για ποδόσφαιρο, αλλά και για τα καλλιτεχνικά του σχέδια που ξεκινούν λίγο μετά το Πάσχα, σε ένα ολοκαίνουργο χώρο, που μας τον αποκάλυψε: «Φέτος μετά το Πάσχα πρόκειται να ξεκινήσω τις εμφανίσεις μου σε ένα καινούργιο χώρο, ένα πολύ όμορφο χώρο στην Αθήνα, καινούργιο μαγαζί, μαζί με καινούργια δουλειά» μας είπε ο Γιάννης Πλούταρχος. Και συνέχισε: «Το νέο μου cd θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου 2010 από τη Minos EMI. Το ύφος των τραγουδιών μου θα είναι ποικίλο σε αυτή του δουλειά. Υπηρετώ το ελληνικό τραγούδι και τραγουδώ ο,τι μου αρέσει. Θέλω και πάλι και να αφιερώσω σε όλους μας ένα από τα τραγούδια που με έχουν χαρακτηρίσει, που είπα στο ξεκίνημά μου, και έχει τον τίτλο «Το καλύτερο παιδί»! Για την πατρίδα μου!» κατέληξε στις δηλώσεις του ο αγαπητός καλλιτέχνης.
Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχάλης Γιαννάκης, ως εκπρόσωπος του Νομάρχη, η Λεβαδείτισσα Νομαρχική Σύμβουλος κα Φανή Παπαθωμά, ο Δήμαρχος Θηβαίων και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Νίκος Σβίγγος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Λιβαδειάς κ. Δημήτρης Καλλιαντάσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Αποστόλου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και επίσης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λιβαδειάς και παλιός παράγοντας της ομάδας κ. Γιώργος Βασιληάς, εκπρόσωποι των παλαιμάχων της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού, ο Αντιδήμαρχος Ορχομενού κ. Γιάννης Νταβαλούμης, εκπρόσωποι παλαιμάχων από γειτονικούς Δήμους, κ.α. Η βραδιά έκλεισε- με τι άλλο; - με λαϊκό μουσικό πρόγραμμα. Περισσότερες λεπτομέρειες και αναλυτικό φωτορεπορτάζ από την εορταστική βραδιά των Παλαιμάχων του Λεβαδειακού στο Αθλητικό φύλλο των ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ τη Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: