Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Η καλοκαιρινή γιορτή του 1ου και 3ου Νηπιαγωγείου Ορχομενού






















Μια όμορφη καλοκαιρινή νότα μάς έδωσαν οι μικροί μαθητές του 1ου και 3ου Νηπιαγωγείου Ορχομενού στην καθιερωμένη ετήσια γιορτή τους με αφορμή το τέλος της σχολικής περιόδου.
Οι Δ/ντριες των Σχολείων , κυρίες Δέσποινα Χρυσικού και Ελένη Ρέππα μαζί με τις νηπιαγωγούς έδειξαν ότι δούλεψαν με πολύ μεράκι αυτή τη γιορτή που καταχειροκροτήθηκε απ΄ όλους τους παρευρισκόμενους που είχαν κατακλύσει την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ορχομενού.
Τα παιδιά τραγούδησαν, χόρεψαν και μάς μίλησαν για ένα όμορφο κόσμο όπως αυτά τον ονειρεύονται, μακριά από πολέμους , οικολογικές καταστροφές και ότι άλλο μαστίζει τη σημερινή μας κοινωνία.
Θερμό χειροκρότημα απέσπασε το θεατρικό έργο : «Ο Παντοφλίνος φοβάται το σκοτάδι» που απέδωσαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο «οι μικροί καλλιτέχνες».
Μέσα απ’ αυτό το έργο τα παιδιά έδωσαν το μήνυμά τους μ’ ένα πανό που κρατούσαν στα χεράκια τους και που έγραφε: «Φίλτρο είναι η αγάπη , η προσπάθεια για δουλειά , των γονέων η ζεστασιά και των φίλων η αγκαλιά».
Στο τέλος της εκδήλωσης, δόθηκαν δώρα και γλυκά, προσφορά τών Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και τών δύο Σχολείων.
Και του χρόνου!
Δελτίο Τύπου Π.Π.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: