Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία της Γ.Σ.Ε.Ε. στις 29 Ιουνίου 2010



Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία, που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. για τις 29 Ιουνίου 2010, ημέρα Τρίτη .
Η Κυβέρνηση έχει παραδώσει αμαχητί, τις τύχες του Ελληνικού λαού και τις έχει κάνει έρμαιο στις άγριες ορέξεις των Κερδοσκόπων Μεγαλοεπιχειρηματιών - Πολυεθνικών, που τυγχάνει να είναι και οι δανειστές μας και υλοποιεί, χωρίς καμία διαπραγμάτευση, κάθε απαίτησή τους.
Βλέπουμε για μια ακόμη φορά , όλους αυτούς που τόσα χρόνια έκαναν αφαίμαξη του πλούτου και του ιδρώτα του Ελληνικού λαού, φοροδιαφεύγοντας και εισφοροδιαφεύγοντας, αυτούς που οδήγησαν την οικονομία μας και τη σημερινή κοινωνία στην χρεοκοπία, η Κυβέρνηση να τους επιβραβεύει, καταργώντας κάθε έννοια δικαίου και καταργώντας εν μία νυχτί δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων για τα οποία έχει χυθεί αίμα.
Το δυσάρεστο της όλης υπόθεσης είναι ότι όλα αυτά τα υλοποιεί μία Σοσιαλιστική Κυβέρνηση της οποίας η βάση είναι η Εργατική Τάξη και όχι οι μεγαλοεργολάβοι.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ η Κυβέρνηση και οι μεγαλοκαρχαρίες εργοδότες να μη θίξουν, έστω και την ύστατη στιγμή, τόσο τα Ασφαλιστικά όσο και τα Εργασιακά μας δικαιώματα..
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
Ø Αυξήσεις και όχι μειώσεις
Ø Δουλειές και όχι Ανεργία
Ø Συντάξεις και όχι επιδόματα «ελεημοσύνης»
Ø Δικαιώματα και όχι μόνο Υποχρεώσεις
Ø Κοινωνία των Πολιτών και όχι των Κερδοσκόπων και των Αγορών
Σας ενημερώνουμε ότι το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς θα συμμετάσχει στην Απεργιακή Συγκέντρωση της ΓΣΕΕ , στο Πεδίο του ΄Αρεως.
Για την μεταφορά των εργαζομένων της Επαρχίας μας στην Αθήνα, θα αναχωρήσει λεωφορείο από το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, ώρα 9.00΄το πρωί.
΄Οσοι συνάδελφοι θέλουν να πάρουν μέρος μπορούν να το δηλώσουν στα
τηλέφωνα : 22610 28344 και 22610 23912.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είμαστε πιο ΔΥΝΑΤΟΙ!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: