Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου Θήβας με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Στερεάς


Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, συναντήθηκαν στη Λαμία με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχο κ. Νάνη Παναγιώτη. Σκοπός της συνάντησης, ήταν αφενός μεν η γνωριμία με τον Αστυνομικό Διευθυντή, αφετέρου η κοινή προσπάθεια για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού που υπάρχει στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Θηβών.
Αναφέρθηκε και η προ καιρού δημόσια δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Τασούλα, για την ενίσχυση με τριανταπέντε ειδικούς φρουρούς στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Θηβών, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί.
Κοινή διαπίστωση όλων των παρευρισκομένων ήταν, ότι παρ’ όλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του υπάρχοντος προσωπικού της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης, η εγκληματικότητα στην περιοχή είναι ανησυχητικά αυξημένη, λόγω της γειτνίασης με το λεκανοπέδιο της Αττικής αλλά και τον μεγάλο αριθμό των λαθρομεταναστών που ζουν στην περιοχή μας. Επομένως είναι επιτακτική ανάγκη όχι μόνο η πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων που λείπουν αλλά και η ενίσχυση τους από επιπλέον ικανό αριθμό αστυνομικών.
Ευχαριστούμε θερμά τον Ταξίαρχο κ. Νάνη Παναγιώτη για την πολλή ζεστή και ανθρώπινη φιλοξενία του.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, για την συμβολή του στο να πραγματοποιηθεί άμεσα η συνάντηση αυτή.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: