Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Ικανοποίηση Τσόνογλου από την παρουσία των ομάδων ΔΙΑΣ στη Βοιωτία



Την ικανοποίησή της για την παρουσία των ομάδων ΔΙΑΣ στη Βοιωτία,εκφράζει με σημερινό Δελτίο Τύπου η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Βοιωτίας κα Βάσω Τσόνογλου – Βυλλιώτη, μη παραλείποντας να ευχαριστήσει και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Αναλυτικά, η δήλωση της Β. Τσόνογλου-Βυλλιώτη για τις ομάδες “ΔΙΑΣ” στη Βοιωτία έχει ως εξής: «Χαιρετίζουμε την υλοποίηση της απόφασης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ίδρυση και λειτουργία των Ομάδων Δίκυκλης Αστυνόμευσης «ΔΙΑΣ» στη Λιβαδειά και την Θήβα.
Οι ομάδες αυτές αποτελούν μια άμεση λύση στην καταστολή των παραβατικών συμπεριφορών που δυστυχώς το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί ανησυχητικά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του υπάρχοντος αλλά δυστυχώς λιγοστού προσωπικού των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας.
Ιδιαίτερα οι πολίτες της Θήβας ανέμεναν την λειτουργία αυτών των ομάδων, που θα δραστηριοποιούνται σε 24ωρη βάση.
Διαπιστώνουμε καθημερινά ότι οι ομάδες ΔΙΑΣ έχουν σημειώσει αρκετές επιτυχίες ανά την Ελλάδα και είμαστε βέβαιοι ότι θα ενισχύσουν το αίσθημα ασφάλειας και του πολίτη της Βοιωτίας ο οποίος, κυρίως με ευθύνη της προηγούμενης Κυβέρνησης, είχε μείνει απροστάτευτος με αποτέλεσμα την αύξηση της εγκληματικότητας.
Ωστόσο δεν σταματάμε εδώ. Ήδη έχω συνεχείς επαφές με τον κ. Χρυσοχοίδη αλλά και τον Υφυπουργό κ. Βούγια καθώς και με την Ένωση των Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού μας προκειμένου να στελεχωθούν οι υπηρεσίες που υπολείπονται σε προσωπικό, παρά την αυξημένη ανάγκη πρόληψης και καταστολής στην περιοχή μας ενώ ασκούμε έντονες πιέσεις και για την ίδρυση αυτοτελούς τμήματος Μεταγωγών για τις ανάγκες των Σωφρονιστικών Καταστημάτων του Ελεώνα.
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τον Υπουργό κ. Χρυσοχοίδη, τον Υφυπουργό κ. Βούγια και τον Γενικό Γραμματέα κ. Τασούλα για την άμεση υλοποίηση του αιτήματος μας αλλά και για το ενδιαφέρον με το οποίο αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της Βοιωτίας»
καταλήγει η κα Τσόνογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: