Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Θύμιος Χριστοδούλου: Για πρώτη φορά αλλά με … φόρα για το Κεντρικό του Δήμου Ορχομενού!


Με 40αρηδες, νέους και νέες με επαγγελματική οντότητα και εσωτερική δυναμική, επιχειρεί ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος με τον συνδυασμό «Όραμα και Έργο» να ολοκληρώσει το σχηματισμό του ψηφοδελτίου του σε τοπικό αλλά και κεντρικό επίπεδο.
Ειδικότερα και ανάμεσα στα πρόσωπα που – μεταξύ άλλων – λέγεται πως θα πρωταγωνιστήσουν στις επιλογές των συμπολιτών μας είναι και ο εκπαιδευτικός στο 2ο Γυμνάσιο Ορχομενού κ. Ευθύμιος Χριστοδούλου. Γηγενείς Ορχομένιος, ο Θύμιος ζει με την οικογένειά του και εργάζεται στον Ορχομενό ενώ αποτελεί ένα από τα πλέον δραστήρια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού που το 2009 αναβίωσε το «Καρναβάλι» στο κέντρο του Δήμου Ορχομενού και μαζί του «ανέδειξε» μια ομάδα νέων συμπολιτών μας εκπλήσσοντας ευχάριστα την τοπική μας κοινωνία!
Δραστήριος, λοιπόν, πρόθυμος, θετικός αλλά και ικανός ο κ. Θύμιος Χριστοδούλου στις 7 Νοεμβρίου 2010 δίνει στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ για πρώτη φορά τη μάχη της εκλογικής αναμέτρησης και το Orchomenos Press δεν έχει παρά ολόψυχα να του ευχηθεί «καλή επιτυχία»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: