Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

H ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ 2ΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ



















Την Τρίτη 21 Δεκέμβρη , το 2ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Ορχομενού παρουσίασε την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του στο Πνευματικό Κέντρο Ορχομενού.
Η Διευθύντρια του σχολείου , κα Φρόσω Σπυροπούλου καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και δίνοντας τις ευχές της μεταξύ άλλων τόνισε : «Ευχόμαστε το 2011 να ‘ναι για όλους μας ο χρόνος που θα μας θυμίσει ότι όλη η ζωή μας είναι ένα ατέλειωτο παραμύθι με το αιώνιο κακό να μετατρέπεται σε καλό. Αυτή τη μετατροπή την κάνει η συμπεριφορά των ανθρώπων όταν στέκονται ανάλογα στις περιστάσεις και όταν εκτιμούν τον χρόνο που περνά. Βιαζόμαστε να μεγαλώσουμε , να πετύχουμε και ξεχνάμε το όμορφο παραμύθι της ζωής».
Στη συνέχεια παρουσίασε το πρόγραμμα της γιορτής που περιελάμβανε :
1ο τμήμα νηπίων : Ειρήνη Βλάχου – Δήμητρα Λιάκου.
α . Τα Χριστούγεννα
β . Το κερί της ελπίδας
γ . Οι μήνες, ο άνθρωπος , η ελπίδα , το παραμύθι.
2ο Tμήμα προνηπίων : Βασιλική Τσιμπουρά – Κατερίνα Μίχου.
α . Η Φρικαντέλλα. (Μια θυμωμένη μάγισσα)
3ο τμήμα προνηπίων : Φρόσω Σπυροπούλου – Χριστίνα Γλιούπη.
α . Το Πρωτοχρονιάτικο ρολόι.
4ο Φινάλε (όλα τα τμήματα)
α . Καλώς τον Άη Βασίλη που μας χαρίζει πάντα πίσω την καρδιά μας.
H κα Σπυροπούλου έκλεισε την ομιλία της ευχαριστώντας για την βοήθειά τους τον Δήμο Ορχομενού, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου κο Σεραφείμ Μονοχάρη , τον κο Θοδωρή Απογένη και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
Στη συνέχεια τα παιδάκια είχαν τον λόγο και πάνω στη σκηνή μάς τραγούδησαν , χόρεψαν , απάγγειλαν ποιήματα , έπαιξαν σκέτς ζεσταίνοντας τις καρδιές μας με το αληθινό μήνυμα των Χριστουγέννων και δίκαια απέσπασαν το ζωηρό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων που είχαν κατακλύσει την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.
Συγχαρητήρια στην Διευθύντρια και τις δασκάλες του σχολείου που οδηγούν τα παιδιά μας στα όμορφα μονοπάτια του πολιτισμού και της ποιότητας ζωής.

Δελτίο Τύπου Π.Π.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: