Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Λιβαδειάς: Φωτορεπορτάζ από το γλέντι του Συλλόγου - «Πρεσβευτή της πρωτεύουσας του Νομού μας» που κράτησε ως το πρωί…

Είναι από τα ρεπορτάζ εκείνα που πρέπει κανείς να τα… ζήσει για να περιγράψεις! Πώς, όμως, και να μείνεις απαθείς όταν βρεθεί ανάμεσα σε δεκάδες χορευτές και μια υπέροχη ορχήστρα; Για πέμπτη, λοιπόν, χρονιά από την σύστασή τους ως Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Λιβαδειάς, ο πολυπληθής αυτός φορέας Πολιτισμού και πρεσβευτής της πόλης της Λιβαδειάς σε όλη τη Βοιωτία και όχι μόνο, διοργάνωσε την πρωτοχρονιάτικη γιορτή του το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 19 Φεβρουαρίου 2011 και έστησε ένα γλέντι που κράτησε έως το πρωί με την ορχήστρα του Ηλία Πλαστήρα από την Ήπειρο! Αξίζει να σημειωθεί πως το ΔΣ του Συλλόγου αποτελούν οι κκ. Πρόεδρος: Κουτσούμπας Ανδρέας, Αντιπρόεδρος: Κουκής Ηλίας, Γενική Γραμματέας: Αποστολίδου Χρυσούλα, Ταμίας: Κουτσούμπας Κωνσταντίνος και Μέλη: Καρανάσος Νικόλαος, Μυλωνάς Νικόλαος και Γαζής Αθανάσιος. Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Ζιώγας, ο Δήμαρχος Λεβαδεών κ. Νίκος Παπαγγελής, ο Αντιδήμαρχος κ. Αβορίτης, η Δημοτικη Σύμβουλος κα Γιώτα Πούλου, κ.α. Και του χρόνου!

































Ανδρέας Κουτσούμπας,
Πρόεδρος Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Λιβαδειάς:
«Οι τακτικές μας συναντήσεις γίνονται κάθε Δευτέρα στο κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Λιβαδειάς ενώ τα παιδικά τμήματα διδάσκονται κάθε Παρασκευή στον ισόγειο χώρο της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: