Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ενωτικός και με δυναμισμό, «κέρδισε τις εντυπώσεις» από τον Ορχομενό ο Γιάννης Ιωαννίδης

Στιγμιότυπα από τη χθεσινοβραδυνή εκδήλωση της Τ.Ο. ΝΔ Ορχομενού














Παρουσία κορυφαίων στελεχών του κόμματος της αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Νομό μας αλλά και κομματικών εκπροσώπων σε περιφερειακό επίπεδο, όπως ο κ. Πολυχρόνης Ινιωτάκης, Περιφερειακός Τομεάρχης Οργανωτικού Στερεάς Ελλάδας, παρουσία του τέως Δημάρχου κ. Λουκά Υπερήφανου, μελών του ΔΣ Ορχομενού, Περιφερειακών Συμβούλων Στερεάς Ελλάδας καθώς και νυν και τέως εκπροσώπων μας στο Κοινοβούλιο, ολοκληρώθηκε χθες στον Ορχομενό η ετήσια κομματική συνάντηση της ΝΔ που διοργάνωσε η Τ.Ο. Ορχομενού.
Τιμώμενο πρόσωπο και κεντρικός ομιλητής ήταν ο Βουλευτής Α` Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Ιωαννίδης. Την εκδήλωση προλόγισε το μέλος της Τοπικής Οργάνωσης και μέλος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας κα Σάρα Μπούρα ενώ το «καλωσόρισμα» στους παρισταμένους αλλά και στον επίσημο προσκεκλημένο άνηκε στον Πρόεδρο κ. Γιώργο Καλαμπόκα και Δημοτικό Σύμβουλο, πλαισιωμένος από τα μέλη της Τ.Ο. Ορχομενού.


















Ο κ. Καλαμπόκας ακολούθως έδωσε το λόγο στον Τομεάρχη Οργανωτικού Βοιωτίας κ. Γιάννη Πανουργιά καθώς και στον Πρόεδρο της ΝΔ Βοιωτίας κ. Δημήτρη Καραμάνη, που και οι δυο εξήραν από τη μια την δραστηριότητα της Τοπικής Οργάνωσης Ορχομενού και από την άλλη μίλησαν για δυναμική συσπείρωση του κόμματος της ΝΔ σε όλη την περιφέρειά μας.
Στη συνέχεια η κα Μπούρα κάλεσε στο βήμα τον επίσημο προσκεκλημένο της βραδιάς, τον Βουλευτή Α` Θεσσαλονίκης και υπεύθυνο για τη Στερεά Ελλάδα κατά τις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές κ. Γιάννη Ιωαννίδη.
Μιλώντας – όπως πάντα – από στήθους ο κ. Ιωαννίδης εμφανίστηκε ενωτικός και με δυναμισμό ξεδίπλωσε πτυχές του προγράμματος της ΝΔ για την τρέχουσα επικαιρότητα. Μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε «προσυμφωνημένη την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ» και επέρριψε τις ευθύνες για την τραγική οικονομική κατάσταση της Ελλάδας «στο ΠΑΣΟΚ λόγω της καθυστέρησης στην ανάληψη μέτρων». Αυθόρμητος, εξωστρεφείς και άμεσος στον λόγο και τις εκφράσεις του, ο κ. Ιωαννόδης κατά γενική ομολογία κέρδισε το ακροατήριο. Ιδιαίτερα καυστικός, όσον αφορά την εσωστρέφεια των στελεχών, την οποία και καυτηρίασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: