Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Στις «κάλπες» την Τετάρτη οι Έμποροι της Λιβαδειάς






Ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης στο προεκλογικό σκηνικό του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς – δύο 24ωρα πριν από τις εκλογές της 1ης Ιουνίου 2011, η «Νέα Ανεξάρτητη Κίνηση Εμπόρων Λιβαδειάς» με επώνυμη καταγγελία που έδωσαν στην δημοσιότητα, σύμφωνα με την οποία διαπιστώθηκε «ότι μετά από παράνομες μεθοδεύσεις καταρτίστηκε ένας εκλογικός κατάλογος διάτρητος, αυθαίρετος και αντίθετος με το Καταστατικό του Συλλόγου μας».


Η «Νέα Ανεξάρτητη Κίνηση Εμπόρων Λιβαδειάς» δηλώνει πως « τους καλούμε, έστω και την ύστατη στιγμή να καταλάβουν το μεγάλο ολίσθημά τους και να βοηθήσουν ενεργά, ώστε να γίνουν 'καθαρές' εκλογές σύμφωνα με το Νόμο και το εγκεκριμένο Καταστατικό του Συλλόγου μας και να ψηφίσουν τα πραγματικά μέλη του Συλλόγου μας που είναι ενεργοί έμποροι στην πόλη της Λιβαδειάς», όπως επίσης αναφέρουν.
«Είναι λυπηρό νέοι συνάδελφοι που φιλοδοξούν να υπηρετήσουν τον εμπορικό κόσμο, την πόλη και την κοινωνία, να ξεκινούν τον αγώνα τους με ύβρεις, συκοφαντίες, λάσπη, απειλές και προβοκατόρικές δηλώσεις» απαντούν με ανακοίνωσή τους η Ενωτική Κίνηση Εμπόρων Λιβαδειάς. «Δυστυχώς γι’ αυτούς η συμπεριφορά τους έχει ήδη καταδικαστεί από τους πολίτες και τον εμπορικό κόσμο που βλέπουν και ακούν τακτικές που δεν συνάδουν με την πολύχρονη ιστορική διαδρομή του συλλόγου μας, το ήθος και την προσωπικότητα όλων των εμπόρων» αναφέρουν μεταξύ άλλων.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην Τετάρτη, 1 η Ιουνίου 2011 στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, για το λόγο αυτό το πρωί του περασμένου Σαββάτου, τα μέλη του Συνδυασμού «Νέα Ανεξάρτητη Κίνηση Εμπόρων Λιβαδειάς» μοίρασαν στους καταστηματάρχες συναδέλφους τους φυλλάδια με τις θέσεις τους.
Δελτίο Τύπου της παράταξης «ΝΕΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ» - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Εμείς που υπογράφουμε την καταγγελία αυτή και είμαστε υποψήφιοι για τις επικείμενες αρχαιρεσίες της 01/06/2011 στον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς με το συνδυασμό ''ΝΕΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ'' καταγγέλλουμε το γεγονός ότι μετά από παράνομες μεθοδεύσεις καταρτίστηκε ένας εκλογικός κατάλογος διάτρητος, αυθαίρετος και αντίθετος με το Καταστατικό του Συλλόγου μας.
Με την παρούσα μας θέλουμε να επισείσουμε την προσοχή σε όλους τους εμπλεκόμενους για τις σοβαρότατες συνέπειες που θα έχουν οι παράνομες αυτές μεθοδεύσεις για την εγκυρότητα των εκλογών αλλά και για την ενότητα του Συλλόγου μας.
Τους θέτουμε προ των βαρύτατων ευθυνών τους.
Τους καλούμε, έστω και την ύστατη στιγμή να καταλάβουν το μεγάλο ολίσθημά τους και να βοηθήσουν ενεργά, ώστε να γίνουν 'καθαρές' εκλογές σύμφωνα με το Νόμο και το εγκεκριμένο Καταστατικό του Συλλόγου μας και να ψηφίσουν τα πραγματικά μέλη του Συλλόγου μας που είναι ενεργοί έμποροι στην πόλη της Λιβαδειάς.
Διαφορετικά δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα προσβάλουμε κάθε παράνομη απόφαση και διαδικασία ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών και Διοικητικών Αρχών.
Λιβαδειά .............29/05/2011.............
ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΕΣ ΝΕΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ (κατά αλφαβητική σειρά)

ΑΓΝΙΑΔΗΣ ΝΟΤΗΣ - “ΑΓΝΙΑΔΗΣ SPOR” ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ “ΣΤΟΑ ΒΙΒΛΙΟΥ κ ΤΕΧΝΗΣ’’ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

ΒΑΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ –ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- “NEXT GAME” ΕΜΠΟΡΙΟ DVD

ΓΑΒΑΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – “ΓΑΒΑΛΑΣ” ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ

ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ – ΕΜΠΟΡΙΟ- ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – “REGNO” ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ- “COPY CARE” ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΘΑΝΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – “CORNER” ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

ΚΑΛΟΓΡΗΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ -“MISS - ENERGY” ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

ΚΟΥΝΟΥΚΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ –“ ΓΕΡΜΑΝΟΣ” ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

ΛΙΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ- “EMPORIO” ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

ΜΑΛΑΜΗ ΓΕΩΡΓΙΑ – “ORNAMENTO” ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ –ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ “SNAP” ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

ΝΤΑΡΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- ΕΜΠΟΡΙΟ ΓΥΨΙΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – “MARBIL” ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ

ΡΟΖΑΝΑΣ ΗΛΙΑΣ – “ΡΟΖΑΝΑΣ” ΕΜΠΟΡΙΟ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ

ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ

ΤΣΙΤΣΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΔΑΜΙΑΝΗ – “ΔΑΝΑΗ” ΕΙΔΗ ΔΩΡΟΥ

Τι απαντά η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Λιβαδειά, 30 Μαΐου 2011
Είναι λυπηρό νέοι συνάδελφοι που φιλοδοξούν να υπηρετήσουν τον εμπορικό κόσμο, την πόλη και την κοινωνία, να ξεκινούν τον αγώνα τους με ύβρεις, συκοφαντίες, λάσπη, απειλές και προβοκατόρικές δηλώσεις.
Δυστυχώς γι’ αυτούς η συμπεριφορά τους έχει ήδη καταδικαστεί από τους πολίτες και τον εμπορικό κόσμο που βλέπουν και ακούν τακτικές που δεν συνάδουν με την πολύχρονη ιστορική διαδρομή του συλλόγου μας, το ήθος και την προσωπικότητα όλων των εμπόρων.
Σε όσους επιχειρούν να υποτιμήσουν βάναυσα και να προσβάλλουν την τιμή, την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια μας, δηλώνουμε ότι «Στον καθρέπτη των (ανυπόστατων) καταγγελιών τους εικονίζονται εκείνοι που μεθόδευσαν αυτές τις αθλιότητες. Γι’ αυτή την λανθασμένη, άδικη και παράνομη συμπεριφορά τους, ελπίζουμε ότι θα έλθει η ώρα να ζητήσουν συγνώμη απ’ όλο τον εμπορικό κόσμο πολύ σύντομα.
Τα μέλη συνδυασμού:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ (Τρόφιμα -Ποτά)
ΒΑΡΒΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Γυναικεία ενδύματα - CASTA DIVA)
ΓΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Είδη Υγιεινής)
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ( Έπιπλα)
ΚΑΤΗ ΒΑΣΙΛIΚΗ (Είδη δώρων – ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ)
ΚΑΦΡΙΤΣΑ - ΜΩΡΑΙΤΗ ΝΤΙΝΑ (Παιδικά –LOONEY)
ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ (Υφάσματα – Κουρτίνες)
ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Ηλ. Υπολογιστές)
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ (Εμπορία Ποτών)
ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ (Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική)
ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΚΩΣΤΑΣ (Έπιπλα κουζίνας AVELON)
ΤΣΙΦΗΣ ΖΩΗΣ (Χαλιά – Μοκέτες)
ΤΣΙΦΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (Αλουμίνια – Κατασκευές)
ΧΑΝΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Αναλώσιμα Ηλ. Υπολογιστών)

Δεν υπάρχουν σχόλια: