Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Πανελλαδικό Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη οργανώνουν οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ



A N A K O I Ν Ω Σ Η
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στη Δ.Ε.Θ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 – 6.00 μ.μ. – ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ



Συνάδελφοι,

Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας αποφασίστηκε η ΜΑΖΙΚΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ συμμετοχή ΟΛΩΝ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ που διοργανώνεται από τα συνδικάτα το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 στις 6.00 το απόγευμα στο ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ στη Θεσσαλονίκη.
Η μαζική συμμετοχή ΟΛΩΝ μας στο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας δείχνει την απόφασή μας για την ανατροπή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της κυβέρνησης και της τρόικας που προκαλεί κοινωνικές ανισότητες, φτώχεια, ανεργία και διεύρυνση της ύφεσης.
Θα αποτελέσει τη νέα αφετηρία για την προετοιμασία του συνόλου των εργαζομένων του κλάδου για τη ΜΕΤΩΠΙΚΗ μας σύγκρουση με τη νέα επίθεση που προετοιμάζει η κυβέρνηση στο εισόδημά μας με το νέο «μισθολόγιο – φτωχολόγιο», αναγκάζοντάς μας να μην μπορούμε πλέον να ανταποκριθούμε στις στοιχειώδεις ανάγκες της ζωής μας και των οικογενειών μας.
Επειδή και αυτή την κρίσιμη περίοδο δεν πρόκειται να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια, θα προετοιμάσουμε την αντίδρασή μας συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων αλλά και σε αυτές που θα προγραμματίσουμε σαν κλάδος.
Οι περικοπές του μισθολογίου, οι απολύσεις των συμβασιούχων, η διεύρυνση των ελαστικών σχέσεων εργασίας και η εντατικοποίηση των προσπαθειών για ιδιωτικοποίηση της αρμοδιότητας της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι τα ζητήματα αιχμής στο πρόγραμμα δράσης της Ομοσπονδίας.
Η μόνη μας επιλογή είναι οι δυναμικοί, ενωτικοί και μαζικοί αγώνες μας, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε την αντεργατική πολιτική τους.



Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος
Θέμης Μπαλασόπουλος

Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας
Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: