Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Το ... «πράσινο φως» στο Ν. Παπαγγελή για την ΠΕΔ Στερεάς





Το δήμαρχο Λεβαδέων Νίκο Παπαγγελή προτείνουν το ΠΑΣΟΚ και οι αυτοδιοικητικοί που υποστηρίχθηκαν από το κόμμα, για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας μετά από ευρεία σύσκεψη δημάρχων και συμβούλων που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Λιβαδειά με την συμμετοχή του υπεύθυνου τομέα Αυτοδιοίκησης και Εσωτερικών του Κινήματος Λάμπρου Μίχου και του υποψήφιου για την προεδρεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Κώστα Ασκούνη (σε συνεργασία και με τη ΔΗ.ΑΡ).
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης της συνά ντησης συζητήθηκε η μέχρι τώρα πορεία της εφαρμογής του Καλλικράτη και δρομολογήθηκαν οι ενέργειες εν όψει των εκλογών της ΠΕΔ Στερεάς που θα οδηγήσουν στην εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ.
«Βρισκόμαστε περίπου 8 μήνες μετά την έναρξη εφαρμογής του Καλλικράτη της νέας μεγάλης μεταρρύθμισης που αλλάζει ριζικά τους όρους λειτουργίας του κράτους», σημείωσε σε δηλώσεις του ο κ. Μίχος και πρόσθεσε: «Συζητάμε τις νέες προοπτικές λαμβάνοντας υπόψη τα παραδείγματα που βιώνουν οι ίδιοι οι λειτουργοί της αυτοδιοίκηση σε όλη τη Στερεά ενόψει και των εκλογών για το νέο κεντρικό και το νέο περιφερειακό όργανο της αυτοδιοίκησης που θα προκύψουν το Σεπτέμβριο. Διαβάστε περισσότερα στο http://www.tabloid.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: