Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Προσύμφωνο με την διοίκηση του ΚΤΕΛ της Λιβαδειάς για τα μαθητικά δρομολογία υπέγραψε ο Δήμος Ορχομενού



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άμεση ήταν η παρέμβαση του Δήμου Ορχομενού, απέναντι στα προβλήματα που παρατηρήθηκαν στη μεταφορά των μαθητών, από και προς το Γυμνάσιο και το Λύκειο της έδρας του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Ορχομενού Κώστας Ξηρογιάννης υπέγραψε με την διοίκηση του ΚΤΕΛ της Λιβαδειάς προσύμφωνο, που εγγυάται την συνέχιση των μαθητικών δρομολογίων μέχρι να ολοκληρωθεί ο διεθνής διαγωνισμός που προβλέπει ο νόμος, για την ανάθεση του έργου της μεταφοράς των μαθητών.
Ο Δήμαρχος Ορχομενού με αφορμή την κατάληψη των μαθητών του Λυκείου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Κατανοώ απόλυτα την αγανάκτηση των μαθητών μας, καθώς ξεκίνησαν την σχολική τους χρονιά χωρίς βιβλία ενώ η μεταφορά τους από και προς το σχολείο για λίγες ημέρες γίνονταν με τα αστικά και υπεραστικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ. Εμείς με συντονισμένες ενέργειες ως οφείλαμε, δράσαμε αποτελεσματικά ώστε να εξασφαλίσουμε την ασφαλή μετακίνησή τους στο σχολείο. Ο μαθητικός χρόνος όμως που χάνεται δεν αναπληρώνεται και γι’ αυτό τους παρακαλώ να λήξουν την κατάληψη και να επιστρέψουν στις αίθουσες».
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: