Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ανήσυχος για ενδεχόμενη υποβάθμιση του Υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ Λαμίας δηλώνει ο Μιχάλης Γιαννάκης


Την έντονη ανησυχία του για το ενδεχόμενο υποβάθμισης ή κατάργησης του Υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ στη Λαμία εκφράζει ο βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μιχάλης Γιαννάκης, με σχετική ερώτηση που κατέθεσε στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Κώστα Σκανδαλίδη.

Παρά τις διαψεύσεις του Αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ για το ενδεχόμενο κατάργησης ή υποβάθμισης του Υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ η ανησυχία εντείνεται, σημειώνει ο Μιχάλης Γιαννάκης, ο οποίος ζητά επίσημη ενημέρωση από την κυβέρνηση για το μέλλον του Υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2012

ΘΕΜΑ: Υποβαθμίζεται το Υποκατάστημα του ΕΛΓΑ Λαμίας;

Κύριε Υπουργέ,

Το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα ότι θα υποβαθμιστεί ή θα κλείσει το Υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Λαμία πράγμα που διέψευσε ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ.

Όμως, με Απόφαση του Προέδρου του ΕΛΓΑ, που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αποδεικνύεται ότι συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας και μάλιστα με συντονιστή τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Χατζηαντωνίου, που σαν έργο είχε τη σύνταξη νέου κανονισμού οργανωτικής διάρθρωσης με στόχο «τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του ΕΛΓΑ, τη μείωση του λειτουργικού κόστους και την εναρμόνιση της διοικητικής διάρθρωσης των περιφερειακών υπηρεσιών του ΕΛΓΑ σε επίπεδο Διοικητικών Περιφερειών»

Κατόπιν τούτων, ερωτάται ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων:

-Ποια είναι η εισήγηση της ομάδας εργασίας, η οποία έχει κατατεθεί στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ από 5 Δεκεμβρίου 2011, σύμφωνα με την Απόφαση;

-Θα καταργηθεί ή θα υποβαθμιστεί το Υποκατάστημα Λαμίας;

-Αν υποβαθμιστεί, με ποια αιτιολογία, αν λάβουμε υπόψη ότι η Λαμία είναι η έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος;

Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: