Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Η Άρια Αγάτσα συνεχίζει τον αγώνα για την υπεράσπιση των γεωργικών προϊόντων της Βοιωτίας


Μετά την κατάθεση της Επίκαιρης Ερώτησης στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη, η Βουλευτής Βοιωτίας κυρία Αριάδνη Αγάτσα πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ιωάννη Δριβελέγκα και τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ κύριο Ιωάννη Μίχα, επιζητώντας άμεσες απαντήσεις και διαβεβαιώσεις ώστε να μην πλήγεται το αγροτικό εισόδημα των παραγωγών της Βοιωτίας.

Ο κ. Ι. Δριβελέγκας διαβεβαίωσε την κυρία Α. Αγάτσα ότι τα Βοιωτικά προϊόντα είναι απολύτως ασφαλή, ενώ ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ έκανε γνωστό ότι γίνεται νέος έλεγχος κι ότι με βάση τα πρώτα στοιχεία τα προϊόντα κρίνονται απολύτως κατάλληλα. Μάλιστα ενημέρωσε την κυρία Αγάτσα ότι σύντομα θα παρουσιαστούν στους φορείς και πολίτες της Βοιωτίας.

Η Άρια Αγάτσα θα θέσει επιτακτικά το θέμα και στον Υπουργό ΠΕΚΑ κ. Γ. Παπακωνσταντίνου στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής (Τετάρτη 25 Ιανουαρίου).

Για τις κοινοβουλευτικές της δραστηριότητες που αφορούν την προστασία των γεωργικών προϊόντων του Νομού Βοιωτίας, η κυρία Αριάδνη Αγάτσα μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδας.

H ΑΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ from ΑΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: