Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ορχομενός: Η «Καλή φωτιά» … προάγγελος της «Καλής Αποκριάς»!









Ακόμη και υπό βροχή, γονείς αλλά και μεταμφιεσμένοι μαθητές του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Ορχομενού χόρεψαν γύρω από την «καλή φωτιά» που άναψαν από κοινού, για δεύτερη χρονιά, στο προαύλιο του παραδοσιακού κτηρίου στο κέντρο της πόλης μας το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Μαζί με τους διευθυντές των σχολείων αλλά και τους Προέδρους και τα μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδόμενων, όσοι βρέθηκαν στο 1ο Δημοτικό αντάλλαξαν ευχές για «καλές απόκριες» και απόλαυσαν παραδοσιακά εδέσματα και σπιτικό κρασί!

Τα ΔΣ του Συλλόγου Γονέων ευχαριστούν την Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου για τη συνεργασία τους, τον Διευθυντή του Α` Δημοτικού Σχολείου κ. Μάκη Μονοχάρη για την παραχώρηση του χώρου αλλά και όλους τους χορηγούς της βραδιάς!

Και του χρόνου!


Φωτογραφίες: Θοδωρής Απογένης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλημερα αγαπητε φιλε λαμπρο. αν μπορεις ευχαριστησε ολους τους χορηγους που συντλεσαν στη καλη φωτια καθως κ την επιτροπη πρωτοβαθμιας του δημου οπως και το διευθυντη του πρωτου δημοτικου για ττη παραχωρηση του προαυλειου χωρου. Εκ μερους των συλλογων γγονεων κ κηδεμονων πρωτου κ δευτερου. Νικος Μερτζανης. Καλημερα