Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Η Θεατρική Παράσταση από το 4ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς απέσπασε το χειροκρότημα εκπαιδευτικών και γονιών!



Την Τρίτη 26 Ιουνίου στην αυλή του 4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς  , η θεατρική ομάδα του σχολείου παρουσίασε  το έργο : «Καραγκιόζης: Ο γάμος του Μπαρμπαγιώργου» του μεγάλου Ευγένιου Σπαθάρη. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη!

 Μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, ο Δ/ντής της Δ/βάθμιας Εκπ/σης κ. Ιωάννης Τσούρας, οι βουλευτές του νομού Βοιωτίας Ιωάννης Καράμπελας και Ανδρέας Κουτσούμπας, και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης.
Οι μαθητές μας  στη έδωσαν ζωή στους αγαπημένους χαρακτήρες του θεάτρου σκιών, τον Καραγκιόζη, τον Χατζηαβάτη, τον Μπαρμπαγιώργο, τον σιορ Διονύσιο, τον Σταύρακα και όλους τους άλλους! Έπαιξαν, τραγούδησαν, χόρεψαν και χάρισαν στους θεατές άφθονο γέλιο και ψυχική ανάταση.
Ευχαριστούμε πολύ τους συνεργάτες μας,  Χρήστο Τσάγκα για τα σκηνικά , Ελπίδα Βαρθολομάτου-Γεωργοπούλου για τα κοστούμια, την Νιόνια Γεροντοπούλου και την Μαρίνα Κοντογιάννη για το μακιγιάζ, τον Γιώργο Κωτσαδάμ για την κατασκευή της παράγκας, τον Μένιο Ηλιάδη για τις φωτογραφίες, τον Ξενοφώντα Στριμπή για την βιντεοσκόπηση, τη Μάρω Ρόδη για τη γραφιστική επιμέλεια, το Γιώργο Κουρεντή για τη στήριξη που μας παρείχε , όλους όσοι μας βοήθησαν παρέχοντάς μας υλικό, και βέβαια το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, που χωρίς την οικονομική του βοήθεια δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε όλα τα παραπάνω. Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς μας: το Επιμελητήριο Βοιωτίας , τις Οικοδομικές Επιχειρήσεις Σωτήρη Αυγέρη και τον Σείριος Fm.
Έπαιξαν οι μαθητές: Χρήστος Χριστόπουλος-Καραγκιόζης, Φίλιππος Κωνσταντέλλος-Μπαρμπαγιώργος, Αθηνά Πάτρα-Θεώνη, Ελβισόνα Τζονάι-Ευτέρπη, Βασίλης Τσεμπερλίδης-κυρ Στάθης, Μαρία Λιόντου-Ελένη, Γιώργος Κουτσούμπας-Αιγύπτιος, Οσβάλντο Ντόκα-Ταχυδρόμος, Αντρέας Πασσάς-σιορ Διονύσιος, Παναγιώτα Κορογιάννου-Αγλαΐα, Μιχάλης Σιγάλας-Σταύρακας, Χρυσούλα Μπαμπαλούκα-θεία Μαριγώ, Μαρκέλλα Γιοβανόβσκι-Κατίνα, Γιώργος Τσιφής-Κολλητήρης, Δημήτρης Κεχαγιάς-Χατζηαβάτης, Μαρία Κοντούνη-Βαγγελιώ.

Ο Δ/ντής
Χαράλαμπος Συργιάννης

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες
Σοφία Κορογιάννου
Ελένη Βαμβίνη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: