Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Αυτό που έγινε φέτος στα «ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2012» δεν είχε προηγούμενο!!!


Ολοκληρώθηκαν στα τέλη Ιουλίου οι καθιερωμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΔΙΟΝΥΣΙΑ» που οργανώνει μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Διονύσου στο Δήμου Ορχομενού. Το Orchomenos Press δεν κατάφερε να είναι μαζί τους, όμως, μέσα από τη σελίδα του Συλλόγου http://epimorfotikos.blogspot.gr/  μπορείτε να δείτε αναλυτικά στιγμιότυπα και λεπτομέριες για όλες τις ημέρες και τις εκδηλώσεις τους αναλυτικά.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την  δημοτική βραδιά, ένα βίντεο από την οποία σας μεταφέρουμε  ως… ενδεικτικό της πολύ μεγάλης της επιτυχίας, στην οποία λέγεται πως προσήλθαν περί τα 3.000 άτομα!!!  (δείτε κι` άλλα στη σελίδα τους στο facebook http://www.facebook.com/events/110732155738446/134675210010807/?notif_t=plan_mall_activity)
Το Orchomenos Press εύχεται στο Σύλλογο και στη δυναμική τοπική κοινωνία του Διονύσου να καταφέρνουν πάντοτε να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της Βοιωτίας και όχι μόνο γύρω από το χωριό τους και να κρατούν τις παραδόσεις και την νεολαία κοντά τους!

ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2012 ~ ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ,ΓΡΙΒΑ,ΤΣΑΜΠΑ,ΣΚΑΡΛΑΣ (27/7/2012)


 
11 Προβολές 




ΥΓ 1. Όσον αφορά τα καλοπροαίρετα ανώνυμα σχόλια για την «ανεπάρκεια» της ενημέρωσής μας σε προηγούμενες αναρτήσεις της μη αρεσκείας μερίδας αναγνωστών, θα υπενθυμίσω στους αγαπητούς αναγνώστες  που μπαίνουν στον κόπο να μας «χτυπήσουν στο φιλότιμο», πως μαντικές ικανότητες ουδέποτε ισχυριστήκαμε πως έχουμε, παρ` όλα τα πάνω κάτω στους ΔΕΛΦΟΥΣ!!! Θα τους «θυμίσω», δε,  πως αντί να ... συγχύζονται επειδή άλλα βρίσκουν και άλλα θα ήθελαν να βλέπουν, να κάνουν το εξής απλό: Να μην ξαναεπισκεφθούν την σελίδα μας!!!
ΥΓ2. Ωστόσο, το Orchomenos Press είναι μια σελίδα ανοικτή σε όλους . Εμείς εδώ θα είμαστε! Δέκα μέρες διακοπές κάναμε μόνο και χάσαμε τα καλύτερα! Μέχρι το πρωί χόρευαν στο Τσαμάλι... 
ΥΓ3.  Σε λίγες ημέρες δύο Σύλλογοι της πόλης μας, ο Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού και η Αθλητική Ένωση Ορχομενού οργανώνουν μια εξίσου φιλόδοξη δημοτική βραδιά (http://orchomenos-press.blogspot.gr/2012/08/31-2012.html! Σας προτρέπω να τους υποστηρίξουμε όλοι μας, είτε κατοικούμε εντός είτε εκτός της πόλης του Ορχομενού!  Κι` εκεί πάντως, μ` όσους γουστάρουμε θα ασχοληθούμε…Καλή αντάμωση!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: