Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Στο ΑΤ. Αλιάρτου οι αστυνομικοί της προσωπικής φρουράς του βουλευτή Γ. Σταθά!!!


Με δύο επιπλέον αστυνομικούς στελεχώθηκε ο Αστυνομικός Σταθμός Αλιάρτου αφού έγινε δεκτή από την ηγεσία του Σώματος η πρόταση του βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σταθά ο οποίος παρεχώρησε τους αστυνομικούς που δικαιούταν να έχει. Παράλληλα έπιασαν τόπο και οι «φωνές» της δημοτικής αρχής και της τοπικής κοινωνίας με αποτέλεσμα την τοποθέτηση και άλλων αστυνομικών στην Αλίαρτο με τον ο Α.Σ. να διαθέτει σήμερα επτά άτομα.
«Μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες τις δημοτικής αρχής, η οποία με υπόμνημα που απέστειλε και στην προηγούμενη ηγεσία του ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ, αλλά και την σημερινή, θέτοντας το έντονο πρόβλημα της έλλειψης δημόσιας ασφάλειας στην Αλίαρτο, καθώς ο αστυνομικός σταθμός δεν λειτουργούσε λόγω υποστελέχωσης, η ηγεσία της ΕΛΑΣ ανταποκρίθηκε και ενίσχυσε τον Αστυνομικό Σταθμό Αλιάρτου», τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης.
Και συνέχισε κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην πρωτοβουλία του κ. Σταθά.
«Σε αυτό βοήθησε και η επιθυμία του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταθά Ιωάννη, ο οποίος παρευρισκόμενος σε λαϊκή συνέλευση στην Αλίαρτο, με θέμα συζήτησης την έλλειψη αστυνομικής Δύναμης, δήλωσε πως θα ζητήσει να διατεθούν στον αστυνομικό σταθμό, οι δυο αστυνομικοί που δικαιούται για προσωπική ασφάλεια. Πράγματι αυτό συνέβη και οι αστυνομικοί αυτοί υπηρετούν εκεί, μαζί με κάποιους άλλους που τοποθετήθηκαν και συνολικά έφτασαν τους επτά».
Ταυτόχρονα ο κ. Ντασιώτης αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά και στο πάγιο αίτημα της δημοτικής αρχής που είναι «η δημιουργία αστυνομικού τμήματος στην Αλίαρτο, το οποίο θα είναι αρμόδιο για το σύνολο του Καλλικρατικού Δήμου και θα αντιμετωπίζει ενιαία τα ζητήματα».
Τέλος την ικανοποίησή τους εξέφρασαν και πολίτες της Αλιάρτου οι οποίοι εξήραν την αποτελεσματική ενέργεια του Γιάννη Σταθά.
Μάλιστα ορισμένοι αναφερόμενοι στους συναδέλφους του κ. Σταθά (ο οποίος να θυμίσουμε δεν πήρε ούτε αυτοκίνητο από την Βουλή) βουλευτές Βοιωτίας Ευάγγελο Μπασιάκο, Γιάννη Καράμπελα και Ανδρέα Κουτσούμπα δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν με νόημα: «Θα μπορούσαν και αυτοί να κάνουν το ίδιο, ας είναι, τουλάχιστον να μην ψηφίζουν τα αντιλαϊκά μέτρα που μας οδηγούν σε περισσότερη φτώχια και μεγαλύτερη εξαθλίωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: