Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

«ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ» ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες


«ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Ο  ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ»

Να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση των πολιτικών που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ, ζήτησε ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος  κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Ολομέλεια, του νομοσχεδίου για τα Κέντρα Υποδοχής Παράνομων Μεταναστών.

Ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΛΗΝΩΝ  επιτέθηκε με σφοδρότητα στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα κατηγορώντας τον ότι με τη στάση του διασύρει τον κοινοβουλευτισμό. «Δεν είναι δυνατόν να διαρρέονται ονόματα πολιτικών και να αρνείται το ΣΔΟΕ να δώσει τα ονόματα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής» υπογράμμισε ο Βουλευτής Ευβοίας,   

Ο κ. Μαρκόπουλος  κατήγγειλε επίσης ότι ανάλογου τύπου διαρροές με αυτές που γίνονται σχετικά με τις λίστες του ΣΔΟΕ,  έχουν συμβεί και με υποθέσεις που έχει χειρισθεί και το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης. «Κανένας δεν λογοδότησε για το πώς φεύγουν χαρτιά ερήμην της κυβέρνησης, του Ελληνικού Κοινοβουλίου και του εκάστοτε υπουργού. Το συμπέρασμα, οι μηχανισμοί εσωτερικού ελέγχου του πολιτικού συστήματος είναι κατεστραμμένοι και αυτό είναι άλλη μια αποτυχία της μεταπολίτευσης που έσκασε στα χέρια μας και οφείλουμε να το διορθώσουμε με το να δοθούν όλα τα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας. Θεωρώ υπεύθυνο τον κ. Στουρνάρα , ο οποίος χθες βράδυ αφού ξέσπασε η ιστορία, φρόντισε να δώσει την αρμοδιότητα επιτήρησης του ΣΔΟΕ και των Πληροφοριακών Συστημάτων στον υφυπουργό κ. Μαυραγάνη.        

Ο κ. Μαρκόπουλος  δεν άφησε ασχολίαστους και τους χειρισμούς του υπουργού Οικονομικών  σχετικά με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

«Ο κ. Στουρνάρας ευθύνεται για την απαξίωση του Τ.Τ. με αποτέλεσμα να κατεβεί από το ταμπλό της Σοφοκλέους η μετοχή του, χωρίς κανένας εισαγγελέας του οικονομικού εγκλήματος να τον καλέσει.

Ο κ. Στουρνάρας είναι ο εκπρόσωπος τύπου της τρόικας που διορθώνει την κυβέρνηση και λέει πιο πολλές αλήθειες, για τις συμφωνίες σε αντίθεση με το Μαξίμου που αποκρύβει,  ενώ την ίδια στιγμή απειλεί με παραίτηση ενώπιον της τρόικας που τον διόρισε υπουργό!» 

    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  Κ.Ο. ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: