Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ιστοσελίδες και e-shops για τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας


Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, με στόχο την ενημέρωση και την προβολή των μελών του, ξεκινάει την λειτουργία μιας νέας Διαδικτυακής Πύλης (Portal), με κύριο στόχο την ανάδειξη της τοπικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.  Στο πλαίσιο της σχετικής δράσης, το Επιμελητήριο Βοιωτίας θα έχει την δυνατότητα να προσφέρει σε όλα τα μέλη του, εντελώς  ΔΩΡΕΑΝ,  πρωτοποριακές υπηρεσίες όπως: 1.                  Δυνατότητα δημιουργίας και φιλοξενίας πλήρους ιστοσελίδας στον Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό οδηγό του Επιμελητηρίου, για την καλύτερη προβολή των επιχειρήσεων. Στόχος μας είναι η δημιουργία 500 ιστοσελίδων για τις επιχειρήσεις – μέλη μας.
 2.                  Όσες επιχειρήσεις παράγουν και διαθέτουν τοπικά & παραδοσιακά προϊόντα μπορούν να συμμετέχουν στην Ηλεκτρονική Αγορά Τοπικών Προϊόντων του Επιμελητηρίου. Θα τους διατεθεί  ένα πλήρες e-shop, που θα διαχειρίζονται οι ίδιοι και το οποίο θα συνοδεύεται με προνομιακές τιμές μεταφορικών, μέσω courier, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το ηλεκτρονικό κατάστημα ενσωματώνεται πολύ εύκολα σε ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα μιας επιχείρησης,  διευρύνοντας, με αυτόν τον τρόπο, τη δημοτικότητα και τη λειτουργικότητα του. Συνδέεται επίσης και με πληρωμές από πιστωτική κάρτα κατευθείαν στον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης. Στόχος μας είναι η δημιουργία 100 ηλεκτρονικών καταστημάτων για τις επιχειρήσεις – μέλη μας.
 3.                  Οι επιχειρήσεις Διαμονής, Εστίασης, Διασκέδασης κλπ μπορούν να έχουν ολοκληρωμένη προβολή στο νέο Τουριστικό Portal του Επιμελητηρίου που φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς για όλη τη Βοιωτία. Παρέχεται πλήρης ιστοσελίδα προβολής ενώ για τα καταλύματα δίνεται και η δυνατότητα παροχής συστήματος online κρατήσεων, που μπορεί επίσης να ενσωματώνεται εύκολα σε ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα της κάθε επιχείρησης. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται δύο κανάλια πώλησης δωματίων, που ενοποιούνται από ένα ολοκληρωμένο Τουριστικό Ηλεκτρονικό Οδηγό και βοηθούν τον τουρίστα και τον επισκέπτη να βρει κατάλυμα, εστίαση, διασκέδαση και σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής μας. Το Επιμελητήριο Βοιωτίας καλεί όλες τις τοπικές επιχειρήσεις να ανταποκριθούν άμεσα και να επωφεληθούν από τις παρεχόμενες δυνατότητες. Για περισσότερες πληροφορίες και την εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Βοιωτίας,κα Σωτηρία Μητρατζούλη, τηλ.22610-28281, fax: 22610-21347, e-mail: epimviot@otenet.gr.Τοπικοί συνεργάτες μας θα επισκεφθούν τους ενδιαφερόμενους, για τη συλλογή υλικού (λογότυπα, φωτογραφίες και κείμενα), για την ιστοσελίδα και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, ενώ θα πραγματοποιηθεί και έρευνα αγοράς για να διαπιστωθούν οι ιδιαιτερότητες της τοπικής αγοράς, να επισημανθούν τυχόν προβλήματα ή ποιούς συγκεκριμένους τρόπους επιθυμούν οι επιχειρήσεις για να ενημερώνονται από το Επιμελητήριο ή να βοηθηθούν για να προωθήσουν την επιχείρηση τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 
Η Βοιωτία μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά.  

 Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Αγνιάδης Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: