Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

«Συμφωνία για τη Στερεά» με Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Μιχάλη Γιαννάκη - Η Βοιωτία πρώτος επίσημος σταθμός για τον κ. Θανάση Γιαννόπουλο και η πρώτη επίσημη υποψηφιότητα από τον Δήμο Ορχομενού !


Τη Βοιωτία επέλεξε για να αποκαλύψει το όνομα του  συνδυασμού του «Συμφωνία για τη Στερεά» και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη και ιδιαίτερα δημοφιλή τέως Βουλευτή του Νομού κ. Μιχάλη Γιαννάκη, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος.



 Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, πλαισιωμένος από φίλους του Βοιωτούς που ήρθαν για να του ευχηθούν «καλή επιτυχία»,  ο κ. Γιαννόπουλος ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στους ποικίλους δεσμούς που έχει με τη Βοιωτία και στη συνέχεια πέρασε σε «φουλ «επίθεση στο συνυποψήφιο του κ.  Κώστα Μπακογιάννη, χωρίς όμως να τον κατονομάσει.
Η περιφέρεια , είπε , δεν μπορεί να τεθεί υπό πολιτική επιτροπεία και δεν μπορεί να αποτελέσει πολιτικό προικώο, ούτε διαβατήριο για κομματική ανέλιξη. «Ο συνδυασμός μας» είπε ο κ. Γιαννόπουλος «είναι μια αυτοδιοικητική συμμαχία που δεν στοχεύει στην εξαργύρωση πολιτικών γραμματίων», κάλεσε δε τους πολίτες να πουν όχι σε όσους υποτιμούν τη νοημοσύνη τους και σε όσους προσπαθούν να τους αποπροσανατολίσουν με «διορισμένους άρχοντες». Επεσήμανε ότι ο χαρακτήρας των επερχόμενων εκλογών είναι πολιτικός και απήθυνε ανοικτή πρόσκληση για το ψηφοδέλτιο του.

Από τη μεριά του, ο κ. Μιχάλης Γιαννάκης, στάθηκε στην αυτοδιοικητική του εμπειρία, στα μείζονα προβλήματα της Βοιωτίας, όπως η ανεργία και η ρύπανση του Ασωπού ποταμού και επιτέθηκε στους άλλους υποψηφίους (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ)λέγοντας ότι είναι κομματικές υποψηφιότητες, ενώ ο δικός τους συνδυασμός έχει αποδείξει στην πράξη την ανεξαρτητοποίηση του.

Η περιφέρεια δεν μπορεί να τεθεί υπό πολιτική επιτροπεία
και δεν μπορεί να αποτελέσει πολιτικό προικώο,
ούτε διαβατήριο για κομματική ανέλιξη...

είπε από τη Λιβαδειά ο κ. Θανάσης Γιαννόπουλος 


Κλείνοντας ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε... 



*Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία πολλών Ορχομένιων στο πλευρό των κκ. Γιαννόπουλου και Γιαννάκη, ενδεικτικό του «ρεύματος» που διαθέτουν στον τόπο μας. Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, ένας από εκείνους που αναζητήσουν στην στήριξή μας σ` αυτές τις Περιφερειακές Εκλογές είναι ο επιχειρηματίας κ. Δημήτριος Τζέμος, γιός του γνωστού κτηνιάτρου κ. Τάκη Τζέμου. Ο κ. Δημήτριος Τζέμος θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του κ. Γιαννόπουλου και το ORCHOMENOS PRESS του εύχεται ολόψυχα «καλή επιτυχία»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: