Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Το συνδυασμό του παρουσίασε ο Νώντας Κοτσικώνας στη Λιβαδειά

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες
Με την κατάθεση των ψηφοδελτίων την προσεχή Κυριακή, μπαίνουμε στην τελική ευθεία των εκλογών.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, από την πρώτη στιγμή επεσήμανε ότι η μάχη των εκλογών αυτών, έχει καθαρά πολιτικό χαρακτήρα.
 
Πρόκειται για μια πολιτική αντιπαράθεση, με φόντο τα σκληρά, απάνθρωπα μέτρα που έχουν ληφθεί και αυτά που πρόκειται ν’ ακολουθήσουν. Τα μνημόνια δεν ήρθαν για να φύγουν. Είναι επιλογή της ΕΕ εδώ και δεκαετίες, που στο βωμό της ανταγωνιστικότητας, θυσιάζουν τα λαϊκά δικαιώματα και κατακτήσεις. Στόχος τους, το μεγάλο κεφάλαιο να αυξάνει συνεχώς τα κέρδη του, να μείνει αλώβητο από την κρίση και ο λαός να πληρώνει το λογαριασμό.
Όπως είχαμε προ 4ετίας προειδοποιήσει, μέσα σ’αυτό το περιβάλλον, ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ήρθε για να αποτελέσει το μακρύ χέρι της κεντρικής εξουσίας. Να γίνει ο μοχλός στήριξης και εφαρμογής των μέτρων των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ στην Τοπική Διοίκηση.
Οι Δήμοι έχουν μετατραπεί σε φορείς επιβολής φόρων και τελών, σε εισπρακτικούς μηχανισμούς, έτσι ώστε τίποτα να μην παρέχεται δωρεάν από αυτούς. Να μην υπάρχει η έννοια της κοινωνικής πολιτικής. Μόνο όσοι μπορούν να πληρώνουν, να μπορούν και ν’ απολαμβάνουν δημοτικά έργα και υπηρεσίες.
Εμείς, όχι μόνο προσπαθήσαμε να αποκαλύψουμε στο λαό έγκαιρα τα παραπάνω σχέδια, αλλά σθεναρά αντιδράσαμε σε κάθε αύξηση των δημοτικών φόρων, των ανταποδοτικών τελών, των αυξήσεων στα τιμολόγια ύδρευσης και άρδευσης.
Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αυταπάτη. Οι τοπικοί εκφραστές της αντιλαϊκής πολιτικής της ΕΕ, των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ και με μηχανισμό επιβολής τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ (που τον στήριξαν και τον εμφάνισαν μάλιστα σαν αξιόλογο εργαλείο στα χέρια της Τοπικής Διοίκησης), δεν μπορούν να αντιδράσουν στο παραμικρό, ακόμα και εάν το θέλουν. Θα επιβάλουν τον έναν φόρο μετά τον άλλον και πολύ πιο απροκάλυπτα, στο όνομα της αυτόνομης λειτουργίας του Δήμου και της πενιχρής χρηματοδότησης από το Κράτος.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες
Γνωρίζετε καλά και εμάς και όλους τους άλλους συνδυασμούς. Άλλωστε όλοι τους έχουν ασκήσει τοπική διοίκηση, είτε μέσα από το Δήμο, ως δήμαρχοι ή αντιδήμαρχοι, είτε μέσα από την πρώην Νομαρχία Βοιωτίας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Γνωρίζετε, ότι όχι μόνο δεν πρόσφεραν τίποτα στον τόπο μας και στους δημότες, αλλά αντίθετα ευθυγραμμίστηκαν πλήρως με την κυβερνητική πολιτική, δεν όρθωσαν ανάστημα σε μέτρα αντιλαϊκά, δεν στάθηκαν στο πλευρό του λαού, ούτε κουβέντα για διεκδίκηση ή για οργάνωση του κινήματος. Έφυγαν ως αποτυχημένοι και πολιτικά χρεοκοπημένοι. Εναλλάσσονται σε παρατάξεις, χωρίς κανένα δισταγμό, χωρίς καν να κρατούν τα προσχήματα, με μοναδικό γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον. Δίνει και παίρνει το αλισβερήσι. Είναι γαντζωμένοι στην καρέκλα της εξουσίας και αδιαφορούν για την κατάσταση που βιώνει ο λαός, ανεξάρτητα από την προεκλογική φιλολαϊκή τους ρητορική. Ο κόσμος όμως δεν τους πιστεύει, δεν τους εμπιστεύεται. Γνωρίζει ότι είναι άρρηκτα δεμένοι με μεγάλα τοπικά συμφέροντα και δεσμευμένοι να τα εξυπηρετήσουν εφόσον καταφέρουν να υφαρπάξουν την ψήφο του και εκλεγούν.
Απευθυνόμενοι σε όλο το λαό λέμε: Μην τους ξαναδώσετε τη δυνατότητα να συνεχίσουν να σας διοικούν. Να εφαρμόζουν και να εξειδικεύουν τοπικά τις κυβερνητικές αποφάσεις. Αναλογιστείτε τι σας περιμένει αύριο εάν τους ξαναψηφίσετε. Θυμηθείτε τη διαχρονική κοροϊδία που έχετε υποστεί.
Με σιγουριά, χωρίς αμφιβολίες και επιφυλάξεις για την επιλογή σας, κάντε το αποφασιστικό βήμα. Ρίξτε στην κάλπη το γαρύφαλλο της ελπίδας και της αισιοδοξίας.
Γιατί μόνο η ψήφος στη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, δεν επιδέχεται παρερμηνείες.
Αυτόματα θα σημάνει την πλήρη λαϊκή αντίθεση σε όλες τις αντιλαϊκές πολιτικές.
Θα δώσει όχι μόνο ψυχολογική ανάταση στο κίνημα, αλλά αποφασιστική ώθηση για τη συσπείρωση πλατιών λαϊκών δυνάμεων.
Θα αποτελέσει το βασικότερο εμπόδιο στα νέα αντιλαϊκά σχέδια.
Συμπολίτισσες και συμπολίτες
Από παντού ακούμε για την περιβόητη ανάπτυξη.
Σε αντίθεση με τους άλλους, εμείς προωθούμε τον δρόμο της ανάπτυξης σε όφελος της λαϊκής οικογένειας που δεινοπαθεί και όχι σε όφελος του μεγάλου κεφαλαίου που ανθεί.
Ανάπτυξη με πόρους που μας ανήκουν και τους διεκδικούμε από την κεντρική εξουσία.
Δίνουμε την προοπτική μιας ισχυρής δημοτικής αρχής, στηριγμένης στις στέρεες πλάτες του μαζικού κινήματος. Μπροστά στους αγώνες και τις αγωνίες του καθημερινού ανθρώπου.
Μιας αποφασιστικής και διεκδικητικής δημοτικής αρχής, όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη. Αποφασισμένης να συγκρουστεί με συμφέροντα. Να απειθαρχήσει σε αποφάσεις που επιβάλλονται σε βάρος της κοινωνικής πλειοψηφίας.
Χαράζουμε το δρόμο της αγωνιστικής συμπόρευσης και συμμαχίας, για τα σύγχρονα δικαιώματα, για τη λαϊκή εξουσία και οικονομία.
Ταυτόχρονα οφείλουμε να προωθήσουμε έργα και υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα. Η αντίθεσή μας στον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και στην πολιτική της ΕΕ, του ΔΝΤ και των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, μαζί με την πρότασή μας για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, είναι η εγγύηση, ότι εφόσον εκλεγούμε, είμαστε σε θέση να παλέψουμε για όλα τα προβλήματα και για την λεγόμενη καθημερινότητα.
Βεβαίως, εμείς, δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε στον κάλπικο, προεκλογικό πλειστηριασμό υποσχέσεων και έργων, που ανέξοδα κάνουν οι άλλοι, αφού γνωρίζουν, ότι ακόμα και αν εκλεγούν, δεν θα τα υλοποιήσουν.
Δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία των πολυδάπανων διαφημίσεων.
Εμείς στηριζόμαστε στην καθημερινή επικοινωνία μαζί σας. Αρνούμαστε να έχουμε εξαρτήσεις.
Στόχος μας, είναι ο Δήμος να επιτελεί κοινωνικό ρόλο, με
έργα και πόρους που δικαιούται, που πρέπει να διεκδικεί και μπορεί ν’ αποσπά από τον Κρατικό Προϋπολογισμό και σε κάθε περίπτωση, χωρίς να επιβαρύνει τους δημότες.
Βασική μέριμνά μας πρέπει να είναι η επιβίωση του λαού. Με οργάνωση της αλληλεγγύης και ταυτόχρονα οργάνωση της πάλης του.
Με συγκεκριμένα μέτρα ανακούφισης των ανήμπορων οικογενειών, των μακροχρόνια άνεργων, των ΑμΕΑ, από τα δυσβάσταχτα δημοτικά τέλη και φόρους που πληρώνουν μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και της ΔΕΥΑΛ.
Διεκδικούμε όμως και έργα υποδομής, με γνώμονα τις αυξημένες ανάγκες του Δήμου.
Έχουμε ιεραρχημένες προτεραιότητες:
Την αντισεισμική θωράκιση των δημοτικών κτιρίων και κυρίως των σχολείων.
Την αντιπλημμυρική προστασία των πόλεων και των χωριών, κυρίως του επάνω κάμπου μας και την αντιπυρική προστασία των δασών μας.
Τα καθαρά δίκτυα ύδρευσης.
Την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου σε όλα τα χωριά. Την επέκταση και εκσυγχρονισμό του Βιο.Κα. Λιβαδειάς και την κατασκευή μονάδων βιολογικών καθαρισμών στον Άγ. Γεώργιο και το Κυριάκι, για να μην συνεχίζουν να διαχέονται τα λύματα στα ρέματα και τα χωράφια.
Την ουσιαστική ενίσχυση της πολιτιστικής και αθλητικής υποδομής, με την αξιοποίηση της υπάρχουσας και κυρίως τη δημιουργία σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων μαζικού λαϊκού αθλητισμού και πολιτιστικών κέντρων στην πόλη και τα μεγάλα χωριά.
Την αξιοποίηση της ιστορίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς μας, με προτεραιότητα στα ιστορικά μνημεία, αλλά και την ανάδειξη της Έρκυνας σε όλο της το μήκος.
Την προστασία του περιβάλλοντος, με προτεραιότητα τους ορεινούς όγκους του Ελικώνα και του Παρνασσού, αλλά και τον Κορινθιακό, καθώς επίσης και τη γη υψηλής παραγωγικότητας.
Την καθημερινή μάχη για την αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών, που είναι υπόθεση όλων μας, σε συνεργασία με το ΕΣΥΝ. Την έμπρακτη στήριξη του Συμβουλευτικού Σταθμού του ΚΕΘΕΑ και τη διεκδίκηση κλειστού θεραπευτικού προγράμματος, ολοκληρωμένης μονάδας απεξάρτησης.
Τη στήριξη των πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων μας, κυρίως με αντίστοιχες υποδομές, αλλά και ηθική και υλική ενίσχυση στην καθημερινή δράση τους.
Διεκδικούμε επίσης:
Σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο, σε ολόκληρο το νέο δημοτικό ιστό.
Έργα υποδομής και υπηρεσίες που θα κρατήσουν τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους εργαζόμενους στα χωριά τους και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.
Σύγχρονους τόπους αναψυχής και ελεύθερες παιδικές χαρές στις γειτονιές και τα χωριά.
Αξιοποίηση της τεχνολογίας στη διαχείριση των απορριμμάτων, από την παραγωγή τους, τη συλλογή τους, έως και την ανακύκλωση, ενάντια στη λογική της επιχειρηματικότητας και εμπορευματοποίησης στον τομέα αυτό, που σημαίνει νέα φορολογικά βάρη και αμφίβολη προστασία του περιβάλλοντος.
Έτσι εμείς αντιλαμβανόμαστε την ανάπτυξη του τόπου.
Έτσι θα επωφεληθεί η συντριπτική πλειοψηφία και όχι τα μεγάλα συμφέροντα που πάντα επωφελούνται.
Απευθυνόμαστε λοιπόν ανοιχτά σε όλους τους συμπατριώτες μας, χωρίς κανέναν περιορισμό και χωρίς κανέναν δισταγμό.
Τους καλούμε να σκεφτούν σοβαρά, διατηρώντας τις όποιες επιφυλάξεις και διαφωνίες τους. Ανεξάρτητα από τις παρατάξεις και τα κόμματα που ψήφιζαν.
Μόνο η ψήφος στη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, την παράταξη που στηρίζεται από το ΚΚΕ στους Δήμους και τις Περιφέρειες, είναι κρυστάλλινη και χωρίς δυνατότητα να παρερμηνευτεί.
Γνωρίζουμε ότι τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Ότι πάρα πολλοί, έχουν ήδη πάρει τις αποφάσεις τους. Δεν ανέχονται τους διάφορους τοπικούς κομματικούς παραγοντίσκους και τα μεγαλοσυμφέροντα να τους χειραγωγούν και να τους κατευθύνουν με βάση το δικό τους συμφέρον και τις συναλλαγές που οι ίδιοι έχουν κάνει με άλλους υποψήφιους.
Οι απλοί άνθρωποι, τους έχουν γυρίσει την πλάτη και είναι μαζί μας. Δεν ενδίδουν στις πιέσεις και τους εκβιασμούς. Ανοιχτά και χωρίς δισταγμό δηλώνουν την απόφασή τους να στηρίξουν τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.
Όλοι αυτοί οι συμπατριώτες μας, στέλνουν το μήνυμα της ελπίδας, της αισιοδοξίας, της νίκης, της αλλαγής των συσχετισμών δυνάμεων στο Δήμο μας.
Μεγάλη ώθηση μας δίνει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας. Συγκροτημένο από ένα σύνολο ανθρώπων με οξυμένα πολιτικά και κοινωνικά κριτήρια, που διακρίνονται για την αγωνιστικότητα και την ανιδιοτελή συμπεριφορά τους και με αφυπνισμένα ανακλαστικά.
Άνθρωποι δοκιμασμένοι στη συλλογική συνείδηση, για την αταλάντευτη θέση τους υπέρ των λαϊκών δικαιωμάτων. Συναγωνιστές και συναγωνίστριες κάθε ηλικίας, αλλά με ιδιαίτερα έντονο το στοιχείο της νέας γενιάς. Καταξιωμένες προσωπικότητες και επαγγελματικά στους χώρους που εργάζονται, με δυναμική στάση ζωής.
Το ψηφοδέλτιό μας αποτελείται από ανθρώπους που συναντήθηκαν στους αγώνες για το μεροκάματο. Που πάλεψαν για μόνιμη και σταθερή δουλειά, με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα, αλλά και για το δικαίωμα στην αξιοπρεπή σύνταξη, στη δημόσια και δωρεάν Παιδεία, Υγεία και Πρόνοια. Ενάντια στην εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών αυτών, μέσω της υποβάθμισης του Νοσοκομείου, τη συγχώνευση σχολείων, την κατάργηση δομών Πρόνοιας.
Αποτελείται επίσης από αγρότες αγωνιστές της ζωής. Από συμπολίτες που βρέθηκαν μπροστά στη μάχη για τα δικαιώματα της νεολαίας και των γυναικών, μπροστά στον συνεχή αγώνα κατά των ναρκωτικών και όλων των υποκατάστατων, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος.
Δεν πατάμε σε δύο βάρκες. Στεκόμαστε πάντα από την πλευρά των λαϊκών συμφερόντων, μακριά και έξω από τοπικές συντεχνίες και διαπλοκές.
Το ψηφοδέλτιό μας στελεχώνουν φίλοι και μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και δίνουμε ενιαία τη μάχη των τοπικών και περιφερειακών εκλογών, αλλά και των ευρωεκλογών, γιατί ενιαία είναι τα προβλήματα, ενιαία είναι η πολιτική που τα επιβάλλει, ενιαία πρέπει να είναι και η αντιτώπισή τους.
Στο ψηφοδέλτιό μας όμως έχουν θέση όσοι αντιδρούν στον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και τις συνέπειές του στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής της ΕΕ και των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ μέσω του Δήμου.
Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» είναι δυναμικά στο προσκήνιο και δεν κινείται παρασκηνιακά, ούτε με κρυφά χαρτιά.
Έχει πετύχει πλατιά συνεργασία με αγωνιστές και ριζοσπάστες, έντιμους και άφθαρτους. Με ανθρώπους που διατηρούν την δική τους πολιτική ταυτότητα. Το ψηφοδέλτιό μας συσπειρώνουν και κοσμούν συνεργαζόμενοι, που δεν συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ, έχουν διαφορετική πολιτική ταυτότητα και απόψεις, που σεβόμαστε, συλλογικά τις εξετάζουμε και μέσα από τους δρόμους του αγώνα τις αντιμετωπίζουμε.
Για να απελευθερώσουμε τη δύναμη που έχει ο λαός στα χέρια του.
Μαζί μπορούμε να δώσουμε αποφασιστική απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική.
Έχω λοιπόν την χαρά και την μεγάλη τιμή, να ανακοινώσω το ψηφοδέλτιό μας και να σας καλέσω να το στηρίξετε μαζικά και με πάθος.
Τα μηνύματα είναι ξεκάθαρα και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Μπορούμε να ανατρέπουμε τους συσχετισμούς στο Δήμο Λιβαδειάς.
Έχουμε τη δυνατότητα να βρεθούμε στον 2ο γύρο των εκλογών. Και δεν είναι τυχαία η κοινή πεποίθηση και εκτίμηση, ότι τότε, με όποιον αντίπαλο και να βρεθούμε, κερδίζουμε. Αυτό είναι μήνυμα πλατιάς αποδοχής και εμπιστοσύνης.
Ακολουθεί η παρουσίαση του μεγαλύτερου μέρους του ψηφοδελτίου μας από αυτό που τελικά θα καταθέσουμε ολοκληρωμένο την προσεχή Κυριακή.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
1) Αλογοσκούφης Χρήστος του Ιωάννη, συνταξιούχος ΟΤΕ, γενικός γραμματέας του ΑΚΟΛ, ταμίας της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.
2) Αναγνώστου Λάμπρος του Χρήστου, επαγγελματίας.
3) Άννης Άρης του Λεωνίδα, ιδιωτικός υπάλληλος, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.
4) Αντωνέλλος Κώστας του Αντωνίου, γιατρός μαιευτήρας γυναικολόγος.
5) Αρβανίτης Θεόδωρος του Παναγιώτη, ιδιωτικός υπάλληλος.
6) Αρκουμάνης Πέτρος του Ιωάννη, γιατρός παθολόγος, μέλος του ΔΣ του ιατρικού συλλόγου Λιβαδειάς, δημοτικός σύμβουλος.
7) Βλάχος Δημήτρης του Κων/νου, επαγγελματίας, μέλος του ΔΣ της θεατρικής ομάδας Θεατροφρένεια, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.
8) Βλάχος Γιάννης του Λουκά, ανθοπώλης, μέλος της γραμματείας Λιβαδειάς της ΠΑΣΕΒΕ.
9) Γερονικολού Λαμπρινή του Θεοδώρου, δικηγόρος, ταμίας του Δικ.Σ.Λ.
10) Γιαμάς Τάσος του Λουκά, υπάλληλος του ΟΤΕ.
11) Γκικόπουλος Κώστας του Λουκά, αγρότης, μέλος του Τ.Σ. Ρωμέικου.
12) Γκικοπούλου Βάσω του Ανέστη, συνταξιούχος.
13) Γουργιώτης Θανάσης του Δημητρίου, άνεργος, πρόεδρος του ΕΣΥΝ Βοιωτίας, σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Λιβαδειάς.
14) Δραμπούκης Δημήτρης του Εμμανουήλ, (καπετάνιος), συνταξιούχος ναυτικός, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.
15) Ευταξίας Μπάμπης του Κων/νου, υπάλληλος ΔΕΥΑΛ, μέλος του Δ.Σ. του σωματείου της ΔΕΥΑΛ.
16) Ζελιλίδης Γιώργος του Δαμιανού, ακτινολόγος στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Βοιωτίας, μέλος του Δ.Σ. εργαζομένων του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.
17) Καγιάς Σωτήρης του Γεωργίου, αλουμινοκατασκευαστής, πρόεδρος του σωματείου αλουμινοκατασκευαστών Βοιωτίας.
18) Καράβας Πέτρος του Γεωργίου, συνταξιούχος ΟΤΑ.
19) Καρβούνη Παναγιώτα του Χρήστου, φοιτήτρια.
20) Καρβούνης Λουκάς του Γεωργίου, ελεύθερος επαγγελματίας, μηχανουργός, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.
21) Καψώνα Βάσω του Ευσταθίου, καθηγήτρια αγγλικών.
22) Κοϊτσάνος Δημήτρης του Παναγιώτη, οδοντίατρος.
23) Κόλλιας Γιάννης του Αναστασίου, βιοτέχνης κατασκευαστής επαγγελματικών ψυγείων, γραμματέας του σωματείου ψυκτικών, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελ. Βοιωτίας, μέλος της γραμματείας ΠΑΣΕΒΕ Λιβαδειάς,
Πρόεδρος του ορειβατικού συλλόγου φίλων βουνού Λιβαδειάς,
24) Κοτρόγιαννος Νίκος του Δημητρίου, οικονομολόγος, γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Λιβαδειάς της ΚΝΕ.
25) Κοτσώνας Αχιλλέας του Αθανασίου, δικηγόρος.
26) Κουτσούμπα Βάσω του Ταξιάρχη, πρώην δικηγόρος, συνταξιούχος, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.
27) Κυριάκος Γιάννης του Κων/νου, κτηνοτρόφος, συνεργ.
28) Κωσταντίνου Ιωσήφ του Δημητρίου, αλουμινοκατασκεαστής – σιδηρουργός.
29) Λυμπεροπούλου Σταυρούλα του Νικολάου, δικηγόρος, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.
30) Μαγκλάρας Παναγιώτης του Κων/νου, οδοντοτεχνίτης, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.
31) Μακρυκώστας Θωμάς του Γεωργίου, εργαζόμενος στο νοσοκομείο Μεταξά.
32) Μπούκιος Ταξιάρχης του Ανδρέα, χρυσοχόος, μέλος της γραμματείας Λιβαδειάς της ΠΑΣΕΒΕ.
33) Μπούτσης Άγγελος του Νικολάου, κομμωτής, ποιητής, μέλος της δημοτικής χορωδίας Λιβαδειάς, αντιπρόεδρος του συλλόγου «Τα Σαράντα Παλικάρια», ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.
34) Μπράλιος Νίκος του Βασιλείου, λογιστής, αντιπρόεδρος του συλλόγου λογιστών Επαρχίας Λιβαδειάς.
35) Οικονόμου Τάσος του Ιωάννη, εκπαιδευτικός.
36) Παπαγεωργίου Σταυρούλα του Ευαγγέλου, νοικοκυρά, αντιπρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Λιβαδειάς.
37) Πελέκης Γιώργος του Δημητρίου, οικοδόμος, γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Λιβαδειάς του ΚΚΕ και μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Στερεάς Ελλάδας, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας και του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς.
38) Ρεντίφης Θανάσης του Λεωνίδα, συνταξιούχος.
39) Στάμου Δημήτρης του Νικολάου, αυτοκινητιστής, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.
40) Τάτση Νατάσσα του Αποστόλου, ιδιωτική υπάλληλος, μέλος του Τομεακού Γραφείου Λιβαδειάς του ΚΚΕ, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς.
41) Τσιφής Δημήτρης του Κων/νου, φυσικοθεραπευτής, πρόεδρος των εργαστηριούχων Φυσικοθεραπευτών Ν. Βοιωτίας.
42) Ψύχας Γιώργος του Ευαγγέλου, πολιτικός μηχανικός, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΑΥΛΕΙΑΣ
1) Καλέα Μάχη του Παναγιώτη, συνταξιούχος, γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών Δύλειας, μέλος του ΔΣ συνταξιούχων ΙΚΑ Λιβαδειάς.
2) Μπαρμπέρης Βαγγέλης του Νικολάου, μηχανικός αυτοκινήτων.
3) Χαλιός Γιώργος του Στέφανου, συνταξιούχος.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ
1) Αίσωπος Κώστας του Λουκά, υπάλληλος της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λιβαδειάς.
2) Καραμπέτσος Χρήστος του Σταύρου, οικοδόμος, ποιητής.
3) Κεχαγιά – Μπίμη Μαρία του Ιγνατίου, αγρότισσα, ταμίας του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Γεωργίου.
4) Λιάκου Κατερίνα του Χαραλάμπους, άνεργη.
5) Μπλούτη Ασημίνα του Γεωργίου, εργαζόμενη στο ΚΑΤ.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ
1) Κούλιας Δημήτρης του Λουκά, ιδιωτικός υπάλληλος.
2) Κράλλης Γιάννης του Λουκά, ιδιωτικός υπάλληλος.
3) Μπενέκος Γιώργος του Κων/νου, ιδιωτικός υπάλληλος.
4) Σβολιατοπούλου Μαρία του Γεωργίου, φιλόλογος.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ
1) Αλεξίου Λουκάς του Βασιλείου, βιομηχανικός ηλεκτρολόγος, πρώην αντιδήμαρχος Χαιρώνειας.
2) Καραβαγγέλης Χρήστος του Ιωάννη, φοιτητής.
3) Καραμπέτσου – Μαντζιώρη Νικολία του Γεωργίου, ιδιωτική υπάλληλος, πρώην μέλος του Τ.Σ. Χαιρώνειας, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ.
4) Κόττας Τάσος του Λουκά, αγρότης, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
1) Γάκης Βαγγέλης του Στυλιανού, συνταξιούχος εκπαιδευτικός.
2) Κομπότη – Αγαθαγγέλου Φωτεινή του Ευστρατίου, συνταξιούχος.
3) Μανταμαδιώτη Ελένη του Χρήστου, μοδίστρα.
4) Μητάς Χρήστος του Δημητρίου, άνεργος.
5) Παπαθανασίου Χρήστος του Ιωάννη, συνταξιούχος οικοδόμος.
6) Παπή Ευαγγελία του Μιχαήλ, ιδιωτική υπάλληλος, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Λιβαδειάς, αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ.
7) Παπιώτη Αλέκα του Δημητρίου, ιδιωτική υπάλληλος.
8) Πατσούλας Αντώνης του Λουκά, οικοδόμος.
9) Πρασούλα – Καρανάσου Ντίνα του Γεωργίου, νοικοκυρά, μέλος του ΔΣ του ΕΣΥΝ Βοιωτίας.
10) Τσώνης Γιάννης του Ευσταθίου, φοιτητής ιατρικής.
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
1) Κατσαμπέκης Γιώργος του Ιωάννη, οικοδόμος.
2) Χουσιάδας Βασίλης του Γεωργίου, ελεύθερος επαγγελματίας.
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ
1) Κυριακίδης Ανδρέας του Παντελή, εργαζόμενος στο Νοσοκ. Λιβαδ.
2) Παλαιολόγος Γιάννης του Ηλία, αγρότης, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.
3) Τσεπραϊλίδου Χρυσάνθη του Παντελή, επαγγελματίας, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΩΜΕΪΚΟΥ
1) Γκικόπουλος Γεώργιος του Ιωάννη, αγρότης.
2) Γκικόπουλος Παναγιώτης του Γεωργίου, αγρότης, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ
1) Κωτσαδάμ Βούλα του Σεραφείμ, εργαζόμενη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.
2) Μιχάλης Βασίλης του Ιωάννη, συνταξιούχος.
3) Παπαϊωάννου Νίκος του Σταύρου, συνταξιούχος.
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΑΥΛΕΙΑΣ
1) Δεμέναγα – Τζουβάρα Παγώνα του Δημητρίου, νοικοκυρά.
2) Οικονόμου Δημήτρης του Ανάγνου, συνταξιούχος ΟΤΕ.
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ
1) Καρανάσος Θανάσης του Παρασκευά, πρακτικός μηχανικός, πρώην αντιδήμαρχος Χαιρώνειας.
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΘΟΧΩΡΙΟΥ
1) Πάνου Κων/νος του Νικολάου, αγρότης, μέλος του Τ.Σ. Ανθοχωρίου, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: