Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Αλλαγή ηγεσίας στον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς – Νέος πρόεδρος προορίζεται ο κ. Αθανάσιος Καλογρηάς

Ολική ανατροπή και ανανέωση ριζική επεφύλαξαν οι χθεσινές εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς, ο οποίος μετά από ένα μακρύ διάστημα κατά την προεδρία του κ. Κώστα Παπασπύρου, περνά «χέρια»  (όπως  πληροφορούμαστε όταν  θα καταλήξουν οι σχετικές δημαιρεσίες) του κ. Αθανάσιου Καλογρηά.

Ο κ. Καλογρηάς, μέλος της γνωστής οικογένειας εμπόρων της πόλης, αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους (έλαβε 172) από τον συνδυσμό  «Κοινωνία Εμπόρων». Στο νέο ΔΣ εκλέγονται ακόμη τέσσερα μέλη, οι κκ. Νότης Αγνιάδης, Νίκος Θανέλλας, Μάριος Σάκκος και Θεόδωρος Σησιμόπουλος. Η «Ενωτική Κίνηση Εμπόρων» του Γιώργου Βαρβαράκη έλαβε 93 ψηφοδέλτια, κατέλαβε την δεύτερη θέση, γι` αυτό εκλέγει δύο μέλη στο ΔΣ,  τον ίδιο και τον κ. Δημήτριο Γέρο. Τέλος, ο Συνδυασμός «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Λιβαδειάς» του Χρήστου Αναγνώστου έλαβε 36 ψήφους και δεν κατάφερε να εκλέξει κανένα μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς.
Η αλλαγή αυτή έρχεται σε μια περίοδο που τα ζητήματα των ΜμΕ είναι γνωστά και ανοικτά, μια περίοδο όπου η Λιβαδειά και ο εμπορικός της κόσμος απαιτεί πρωτοβουλίες που να προσθέσουν πλεονεκτήματα στην αγορά της ενώ δεν θα πρέπει να παραληφθεί η ενίσχυση της εξωστρέφειας του Ε.Σ.Λ.,  σε άμεση συνεργασία και με το Επιμελητήριο Βοιωτίας αλλά και τους υπόλοιπους εμπορικούς Συλλόγους του Νομού μας.


Καλό έργο στο νέο ΔΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: