Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Οι εργαζόμενοι ΟΤΑ Επ. Λιβαδειάς στηρίζουν τις κινητοποιήσεις για τα νοσοκομεία

nosokomio livadiasΟ Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο νομό μας για την προάσπιση της δημόσιας Υγείας και ειδικά για την προστασία των δύο Γενικών Νοσοκομείων του νομού μας , Λιβαδειάς και Θήβας.
Ειδικότερα , την Πέμπτη 17/07/2014 και ώρα 9:00μμ θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς και την Παρασκευή 18/07/2014 και ώρα 7:00μμ συγκέντρωση στα διόδια Θηβών( θα αναχωρήσουν λεωφορεία από το Ζάππειο στις 6:00 μμ).
Την ώρα που όλο και μεγαλύτερα τμήματα του ελληνικού πληθυσμού βιώνουν ακραίες συνθήκες φτώχειας και εξαθλίωσης , την ώρα που τα εργασιακά δικαιώματα καταπατούνται βίαια ,την ώρα που απολύονται χωρίς καμία αξιολόγηση δημόσιοι υπάλληλοι , την ώρα που υποβαθμίζεται όλο το περισσότερο η Παιδεία , την ώρα που γίνεται προσπάθεια να ξεπουληθεί κάθε Δημόσιο Αγαθό , την ίδια ώρα βάλλεται και το δημόσιο σύστημα Υγείας.
Ιδιαίτερα στο νομό Βοιωτίας οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι τραγικές. Υπάρχουν τρομερές ελλείψεις σε ιατρικό , νοσηλευτικό , τεχνικό και διοικητικό προσωπικό , καθώς επίσης σε φαρμακευτικό υλικό και σε ιατρικό εξοπλισμό ,που διαμορφώνουν μια ζοφερή κατάσταση για τη λειτουργία των Νοσοκομείων του νομού.
Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο! Όλοι μαζί αντιδρούμε , ξεσηκωνόμαστε και διεκδικούμε μαζικά και ενωτικά ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , απαιτούμε την ουσιαστική χρηματοδότηση των Νοσοκομείων μας , παλεύουμε για το δωρεάν και δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών Υγείας και για την αναβάθμισή τους σε όλα τα επίπεδα.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ , ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ , ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: