Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Τη Δευτέρα θα σταλεί στον Περιφερειάρχη το πόρισμα της διαβούλευσης της επιτροπής για τον Οργανισμό Κωπαϊδας



Συνεδρίασε απόψε η άμισθη Γνωμοδοτική Επιτροπή στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, που έχει σκοπό την υποβοήθηση της Περιφέρειας στην διαχείριση του επιχειρησιακού αντικειμένου του καταργούμενου Οργανισμού Κωπαϊδας. Στην ανοικτή τους αυτή συνάντηση το παρόν έδωσε και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης, προκειμένου να δώσει – προφανώς σημειολογικά – την πρέπουσα σημασία αλλά και προτεραιότητα για την Περιφερειακή αρχή. Ο κ. Μπακογιάννης ήρθε απλά για ν` ακούσει αλλά όχι για να πει την δική του άποψη, πριν λάβει και το επίσημο πόρισμά τους στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. 



Την συζήτησή τους συντόνισε ο Πρόεδρος της Επιτροπής, γνωστός Αραχωβίτης δικηγόρος κ. Γιώργος Ανδρέου, ενώ μαζί με τον Περιφερειάρχη, ήταν και η χωρική Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Χάρης Σανιδάς.
Θυμίζουμε πως η επιτροπή αποτελείται από τους:
1.      Ανδρέου Γεώργιο του Δημητρίου, Δικηγόρο, ως Πρόεδρο
και τα μέλη τους:
2. Ανέστη Γεώργιο του Αντωνίου, Αγρότη, τ. Πρόεδρο της Ενώσεως Γεωργικών Συν/μών Λιβαδειάς, Ανθοχώρι Λιβαδειάς
3. Βάγγο Ιωάννη του Νικολάου, Αγρότη, Λιβαδειά.
4. Γαλάνη Γρηγόριο του Φωτίου, Αγρότη, Δημοτικό Σύμβουλο, Άγιος Δημήτριος Ορχομενού.
5. Γκικόπουλο Λουκά του Σπυρίδωνος, Αγρότη, Τοπική Κοινότητα Θουρίου του Δήμου Λεβαδέων.
6. Θεοδωρόπουλο Στυλιανό του Παναγιώτη, Τοπογράφο Μηχανικό, Αντιδήμαρχο του Δήμου Λεβαδέων, Λιβαδειά.
7. Θηβαίο Νικόλαο του Γεωργίου, Περιφερειακό Σύμβουλο, Λιβαδειά.
8. Καρακικέ Σεραφείμ του Μιχαήλ, Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη, Λιβαδειά.
9. Κατσικογιάννη Βασίλειο του Παναγιώτη, Αγρότη, Άγιος Γεώργιος Βοιωτίας.
10. Νταβαλούμη Ιωάννη του Δημητρίου, Αγρότη, Αντιδήμαρχο και Αναπληρωτή του Δημάρχου Ορχομενού, Μαυρόγεια Ορχομενού.
11. Παπαϊωάννου Δημήτριο του Χαραλάμπους, Αγρότη, Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Κάστρου του Δήμου Ορχομενού.
12. Ραχούτη Ιωάννη του Μιλτιάδη, Μηχανολόγο-Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, Τοπική Κοινότητα Μαυροματίου του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων.
13. Σάρρος Ιωάννης, Τεχνολόγος Γεωπόνος, Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου
Λοκρών.
14. Σταθιά Παναγιώτη του Γεωργίου, Γεωπόνο της Δνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Βοιωτίας, Πρόεδρο του Δ.Σ. του Οργανισμού Κωπαΐδος.
15. Σταμούλη Αναστάσιο του Ηλία, Ειδικό Σύμβουλο του Δημάρχου Αλιάρτου Θεσπιέων, Συνταξιούχο Υπάλληλο του Οργανισμού Κωπαΐδος, Τεχνολόγο Μηχανικό, Αλίαρτος.
16. Τακμάκη Γεώργιο του Νικολάου, Αγρότη, Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Σωληναρίου του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων.
17. Τζαβάρα Γεώργιο του Ιωάννη , Αγρότη, Ορχομενός.
18. Φροσυνό Δημήτριο του Αναστασίου, Αγρότη, Βάγια Θηβών
αλλά παρόντες  ήταν λιγότεροι από τους μισούς…


Ας ακούσουμε τι ανέφερε στο χαιρετισμό του ο κ. Μπακογιάννης 
 στην έναρξη της συνάντησής τους… 


Πολλά ακούστηκαν και πάλι για το καυτό θέμα της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, πολλά και απ` όλους. Μεταξύ άλλων,  την άποψή του μετέφερε στη συνάντησή τους και απευθείας στον Περιφερειάρχη ο Αντιδήμαρχος Ορχομενού κ. Γιάννης Νταβαλούμης.  Ας τον ακούσουμε… 



Την άποψή του κλάδου του – δηλαδή τους επαγγελματίες αγρότες – μετέφερε στον Περιφερειάρχη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ορχομενού κ. Γρηγόρης Γαλάνης, ως εξής… 



Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον είχαν και οι απόψεις του παρισταμένου Δημάρχου Αλιάρτου – Θεσπιέων κ. Γιώργου Ντασιώτη. Ας τον ακούσουμε… 


Η συνάντησή τους ολοκληρώθηκε με το κλείσιμο του Προέδρου κ. Γιώργου Ανδρέου…



… και του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη, ανανεώνοντας τη συνάντησή του στο γραφείο του την προσεχή Δευτέρα, αφού έχουν ολοκληρωτικά καταλήξει στο πόρισμά τους. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: