Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ημερίδα ενημέρωσης για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ορχομενού

Λίγοι … αλλά καλοί ή λίγοι αλλά ευαισθητοποιημένοι! Όπως και να έχει πάντως, η ενημερωτική ημερίδα που είχε την πρωτοβουλία να οργανώσει την Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014, ο  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ορχομενού με θέμα «Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο – Έλεγχος του Η/Υ στο σπίτι», αποτέλεσε την πιο κατάλληλη ευκαιρία για τους γονείς, να ανακαλύψουν πως μπορούν οι ίδιοι να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τους κινδύνους του διαδικτύου.






Την σπουδαιότητα που έχει ο έλεγχος του διαδικτύου μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή που υπάρχει σχεδόν στο σπίτι του καθενός από εμάς, τονίστηκε από τους διοργανωτές της ενημερωτικής ημερίδας, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Δευτέρα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου μας, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ορχομενού. Στην εκδήλωση τους χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος, ο οποίος τους συγχάρηκε για την πρωτοβουλία του και ευχήθηκε να επαναληφθεί προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν κι` άλλοι γονείς γι` αυτό το πολύ σοβαρό κίνδυνο που διατρέχουν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, εάν αφήσουν το διαδίκτυο τελείως ανεξέλεγκτο για τα παιδιά τους.
Την ημερίδα συντόνισε ο Πρόεδρος κ. Νίκος Μερτζάνης, με προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Θανάση Παπαϊωάννου, ο οποίος παρέδωσε χρήσιμες συμβουλές γι την ασφαλή προήγηση στο διαδίκτυο εντός του σπιτιού και τον έλεγχο που μπορούν να ασκήσουν οι γονείς, ενώ σύντομη τοποθέτηση έκανε και ο δημοσιογράφος κ. Λάμπρος Ρόδης. 

Το ORCHOMENOS PRESS τους συγχαίρει για την πρωτοβουλία τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: