Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις» επιμένει ελληνικά στην «καρδιά» της Αθήνας

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε για ακόμη μια φορά η Έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις» το Σεπτέμβριο στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος, το πολυπληθές αθηναϊκό κοινό κι οι έλληνες παραγωγοί, ξαναδίνουν ραντεβού στις 3-4-5 και στις 27-28-29 Νοεμβρίου 2014, στο χώρο που έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης των καταναλωτών με τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα.
Η μοναδική έκθεση ελληνικών προϊόντων που διεξάγεται στο Μετρό του Συντάγματος, έχει θέσει τις βάσεις για μια ακόμη επιτυχημένη παρουσία κι έχει αγκαλιαστεί από το καταναλωτικό κοινό, το οποίο τα τελευταία χρόνια αναγνωρίζει, προτιμά, εμπιστεύεται κι επιβραβεύει τ’ απαράμιλλα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, βάζοντάς τα στην καθημερινή διατροφή του.


Στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος  ο οποίος έχει 200.000 διελεύσεις ημερησίως, δίνεται και πάλι η δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει και να προμηθευτεί μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων. 

Η διοργάνωση των δύο αυτών νέων εκθέσεων, έχει τους εξής στόχους:

(α) Την ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και επεξεργασία αγροτικών αλλά και παραδοσιακών προϊόντων

(β) Την προσπάθεια για την τόνωση των συναλλαγών της αγοράς του κλάδου και την ανύψωση του ηθικού των καταναλωτών μέσω της άμεσης πώλησης οικονομικών και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων

(γ) Την προβολή των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων και την ανάδειξη της ελληνικής περιφέρειας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού.


Το ενδιαφέρον καταγράφεται ήδη έντονο, κάτι που επιβεβαιώνει η συνεχής συμμετοχή ίδιων εκθετών, η οποία ξεπερνά σε ποσοστό το 70%.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο διοργάνωσης, κ. Σοφοκλή Μποτονάκη στο τηλ. 6909909500.

Δεν υπάρχουν σχόλια: