Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Την Ένωση Μικρασιατών Θήβας επισκέφθηκαν δύο Σύλλογοι των Αθηνών


Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου το πρωί η Ένωση Μικρασιατών Θήβας δέχθηκε την επίσκεψη από δύο συλλόγους Μικρασιατών της Αθήνας οι οποίοι πραγματοποιούσαν εκδρομή στους Δελφούς και την Αράχοβα.
Μας ζητήθηκε στα πλαίσια της εκδρομής τους να επισκεφθούν την Θήβα και το σύλλογο μας στα πλαίσια γνωριμίας και πιο άμεσης επαφής.
Οι σύλλογοι ήταν ο Σύλλογος Μικρασιατών Πεύκης, και ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν.Φιλαδέλφιας – Ν.Χαλκιδώνας «Αλησμόνητες Πατρίδες» που έχει δημιουργήσει και το Μουσείο «Φιλιώς Χαιδεμένου».


Ήταν για μας χαρά αλλά και τιμή για την πόλη μας να ανταποκριθούμε και να δεχθούμε τους Μικρασιατικούς συλλόγους τόσο στα κτίρια που διαθέτει η Ένωση όσο και να τους ξεναγήσουμε στον τελευταίο οριοθετημένο Προσφυγικό Συνοικισμό που διασώζετε από την εποχή της δημιουργίας του.
Τα 85 μέλη των δύο συλλόγων έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την φιλοξενία και την πόλη μας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας σε μια εκδρομή που θα κάνουν με προορισμό μόνο τη Θήβα μιας και αναλάβαμε να τους ξεναγήσουμε στις ομορφιές της περιοχής μας.


Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: