Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας και στη Λιβαδειά

katΗ Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας, είναι μια αναγνωρισμένη Ένωση Καταναλωτών και έχει χωρική αρμοδιότητα την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όπου εκπροσωπεί όχι μόνοι τα μέλη της, αλλά το σύνολο των καταναλωτών, δραστηριοποιείται από το 2012 και έχει ως έδρα της την Χαλκίδα. Μέχρι σήμερα, έχει στο ενεργητικό της, σημαντική δραστηριότητα για την υπεράσπιση των συμφερόντων των καταναλωτών, τόσο από τις τράπεζες όσο και από άλλες οικονομικές-εμπορικές πράξεις.
1) Στα πλαίσια της δράσης «Στερεά Ασπίδα για τον Καταναλωτή» Κ.Α. ΟΠΣ:425658, του Ε.Π. «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» της υλοποιεί δύο προγράμματα «Υπερχρεωμένοι Καταναλωτές της Στερεάς Ελλάδας» και «Καταναλωτικές συνήθειες των νέων».
Την Παρασκευή 31/10/2014 και ώρα 06,00 μ.μ. διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση στη Λιβαδειά στο Συνεδριακό Κέντρο «Χρήστος Παλαιολόγος» Πηγές Κρύας με θέματα :
1) Ο ρόλος της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ και οι δυνατότητες παρέμβασης στα προβλήματα των καταναλωτών από τον Πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Μητροπέτρο –Οικονομολόγο.
2) Παρουσίαση της έρευνας για τις καταναλωτικές συνήθειες των νέων της Στ. Ελλάδας, από τον Κο Χρήστο Νικολούδη finance manager στην ResNovae, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Ε.Μ.Π.-Υποψήφιο Διδάκτωρ Ε.Μ.Π.
3) Ανάλυση του νόμου 3869/10 (νόμος Κατσέλη) για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, από τις κ. Ιοκάστη Θαλάσση και Νάντια Παρασκευά Συνεργάτες -Δικηγόροι της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ.

Οι εισηγητές θα αναπτύξουν τα θέματα και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: