Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

H κα Ασπασία Σίμου υποψήφια με το «Κοινό Μετώπο» για τη θέση της αιρετού στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε Βοιωτίας

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,
Στις εκλογές  της 5ης του Νοέμβρη 2014 για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων  στα υπηρεσιακά συμβούλια, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του «Κοινού Μετώπου»  θα είμαι υποψήφια για τη θέση της αιρετού στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε Βοιωτίας.
Πιστεύοντας ακράδαντα  στον απαρέγκλιτο σεβασμό των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων, θεωρώ ότι η  θέση αυτή δεν είναι επάγγελμα και προσωπική προβολή για την επίτευξη άλλων σκοπών και κομματικών επιδιώξεων, όπως συχνά λέγεται και υπονοείται, αλλά προσφορά  με ανιδιοτέλεια  και αγωνιστικότητα στο δύσκολο έργο που υπηρετούμε.
Σκοπός και στόχος μου είναι με διαφάνεια, δικαιοσύνη, ισονομία, αξιοκρατία,χωρίς «κομματικές» ή «άλλες δεσμεύσεις»,να υπηρετήσω από τη θέση αυτή τα δικαιώματα και το δίκαιο όλων των συναδέλφωνχωρίς καμία απολύτως διάκριση.
Συναδέλφισσα, συνάδελφε,
Εκ μέρους μου, δεσμεύομαι αν εκλεγώ, να διαθέσω όλες τις δυνάμεις μου ώστε οι υποσχέσεις που συχνά ακούγονται και στην πορεία  ατονίζουν και ξεχνιούνται, να μην μείνουν κενό γράμμα, αλλά να αγωνιστώ για  την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας  έχοντας  απόλυτη  ενσυναίσθηση.
Με τους αγώνες που καθημερινά όλοι δίνουμε στη ζωή και στη δουλειά ας γίνουμε φάροι ελπίδας παιδεύοντας με τη στάση μας, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, τους νέους πολίτες εμφυσώντας με το παράδειγμά μας τα δημοκρατικά, κοινωνικά και πολιτιστικά ιδεώδη.
Μ’ αυτές τις λίγες σκέψεις ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας. Η στήριξή σας θα είναι τιμή για εμένα.

Με εκτίμηση 


ΣΙΜΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ
  ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
4ο Γ/σιο Λιβαδειάς
Τηλ.: 6973304477

Email: aspasim@sch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: