Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Επιδότηση για εφαρμογές σε κινητά και tablets από τον Όμιλο FOCUS-ON

Η FOCUS-ON GROUP ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Clickgate LTD (http://clickgate.net/) αφουγκράζοντας τις ανάγκες της εποχής, στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, επιδοτεί τις επιχειρήσεις που θέλουν να αποκτήσουν της δική τους mobile εφαρμογήμε ποσοστό που ξεπερνάει το 90 %. Η πρωτοβουλία της FOCUS-ON GROUP στηρίζεται στηνενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων προκειμένου να αξιοποιήσουν καινοτόμες εφαρμογές σε «έξυπνες» συσκευές κινητών επικοινωνιών (smartphones) και tablets.
Όλες οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορούν να προσαρμοστούν σε πληθώρα επαγγελματικών ομάδων με κόστος μόνο από 300,00 €. Mobile Applications για ξενοδοχεία, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, ιατρούς, δικηγόρους, γυμναστήρια, εστιατόρια και κέντρα ομορφιάς, είναι μερικές από τις 24 (μέχρι σήμερα) επαγγελματικών ομάδες.
Οι mobile εφαρμογές είναι απαραίτητες για όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να καινοτομήσουν με την είσοδό του στην πιο ανερχόμενη αγορά, να αυξήσουν και να ενισχύσουν το brandτους και πρωτίστως να αυξήσουν το πελατολόγιό τους!

Οι σύμβουλοι διαδικτύου του ομίλου FOCUS-ON είναι έτοιμοι να ενημερώσουν, να εκπαιδεύσουν και να καθοδηγήσουν κάθε επιχείρηση που θέλει να κατασκευάσει μια mobileεφαρμογή. Η επιδότηση έχει διάρκεια έως 31/12/2014 και όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται μπορούν επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 210 8943068,ή μέσω email στοinfo@clickgate.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: