Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Μέλος του 15μελούς Συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών αναδείχθηκε ο κ. Παναγιώτης Αγνιάδης


Ο Πρόεδρος του ΕΠΒ και Γεν. Γραμματέας της ΚΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, πλαισιώνεται (από αριστερά) από τους κκ. Ανάργυρο Γεωργίου (από τη Δαύλεια), Αντιστράτηγο ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Ηλία Ασημακόπουλο (από την Άμφισσα) Εκδότη του Περιοδικού ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΣ, Δρ. Δημήτρη Σπυρίδωνος (από τη Λιβαδειά), Αστροφυσικό και Ηρακλή Παπανικολάου (από τον Ορχομενό) Πρόεδρο των Συνταξιούχων Υπαλλήλων της Βουλής των Ελλήνων. 
Με μια ευχάριστη έκπληξη για τη Βοιωτία, ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου 15μελούς Διοικητικού Συμβουλίου για το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών, καθώς ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γεν. Γραμματέας της ΚΕΕ αναδείχθηκε ένας από τους τρείς εκπροσώπους της Βοιωτίας για την επόμενη 3ετία.

Ο Δαυλιώτης Γενικός Γραμματέας του Πνευματικού
Κέντρου Ρουμελιώτων την ώρα του απολογισμού. 

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών κ. Δημήτριος Κουτσούμπας
 στο βήμα,  έκλεισε τις εργασίες της σημερινής Γεν. Συνέλευσης 





Ο Λειβαδίτης Δρ Σπυρίδωνος συγχαίρει τον κ. Αγνιάδη για την εκλογή του στο ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών.
 Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.00 και σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας που ακολούθησε μετά το τέλος των ομιλιών και των απολογισμό του Προεδρείου, από τη Βοιωτία εκλέγονται οι εξής: Ελένη Μπαρλή ( Οδοντίατρος ), Ανάργυρος Γεωργίου (Αντιστράτηγος της Ε.Α. – Νομικός) και Παναγιώτης Αγνιάδης (Επιχειρηματίας).
Πρόεδρε, είμαστε βέβαιοι πως και με το νέο του ρόλο, η «φωνή της Βοιωτίας» θα δυναμώσει και μέσα σ` αυτή την Πνευματική Εστία της Ρούμελης, που θέλει και επιβάλλεται να ανασυνταχθεί! Καλό έργο και στους υπόλοιπους εκλεγέντες από τη Βοιωτία και θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή τους.

ΥΓ. Αξίζει να σημειωθεί πως στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης κατατέθηκε ψήφισμα σχετικά με την επανεξέταση από το Υπουργείο Παιδείας των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων που έκλεισαν στη Ρούμελη (π.χ. στη Λιβαδειά) θέμα που ανέδειξαν τόσο ο κ. Παναγιώτης Κοντός, από την Αιτωλοακαρνανία, καθηγητής Πανεπιστημίου και Πρόεδρος της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας όσο και ο Πρόεδρος του ΕΠΒ και Γεν. Γραμματέας της ΚΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης. 

Ο κ. Παναγιώτης Κοντόςκαθηγητής Πανεπιστημίου και Πρόεδρος της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας και ο κ. Παναγιώτης Αγνιάδης κατέθεσαν κοινή πρόταση για την επανεξέταση από το Υπουργείο Παιδείας των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων στη Ρούμελη. 






Δεν υπάρχουν σχόλια: