Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Το γιορτινό, αποκριάτικο χρώμα σκορπά σε όλο το εύρος του ο Δήμος Ορχομενού!

 Το γιορτινό, αποκριάτικο χρώμα σκορπά σχεδόν σε όλα τα Δημοτικά διαμερίσματα ο Δήμος Ορχομενού. Σε συνέχεια των προγραμματισμένων του εκδηλώσεων, με κορύφωση το ΚΟΥΛΟΥΜΑ στο λόγο της Δραγατσούλας ανήμερα της Καθαράς Δευτέρα, «καλή φωτιά» άναψε την περασμένη Κυριακή και στο Δ.Δ. Ακραιφνίου.



















Το κέφι περίσσεψε, η «καλή φωτιά» ζέστανε τους παριστάμενους και ο χορός κορυφώθηκε, με τα deck να πάρουν κι` αυτά …. φωτιά στα κατάλληλα χέρια από τα οποία δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις (βλέπε … Φανή Θεοδώρου!!!).
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Αλέκος Βασιλείου με το τοπικό συμβούλιο και η Αντιδήμαρχος Ακραιφνίου κα Έλενα Γεωργίου ήταν αν μη τι άλλο οι τέλειοι οικοδεσπότες, με τον Δήμαρχο κ. Λουκά Υπερήφανο, τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Νταβαλούμη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο κ. Χρήστο Μπαμπλέκο, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ορχομενού κ. Βασίλειο Τάγκαλη και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους, να σύρουν πρώτοι το χορό, πλαισιωμένοι στη συνέχεια από μικρούς και μεγάλους μεταμφιεσμένους. Και του χρόνου!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: