Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Τεχνική συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Π.Ε. Βοιωτίας για το πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ( ΤΕΒΑ/FEAD)»



Τεχνική  συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Π.Ε. Βοιωτίας, παρουσία της  Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ. Φανής Παπαθωμά, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κ. Μπακομήτρου , του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Σχεδιασμού Περιφερειακής Πολιτικής κ. Θ. Χειμάρα και των Εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Βοιωτίας για το πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Συνδρομής  για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ( ΤΕΒΑ/FEAD)».

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας αντιλαμβανόμενη τις δυσμενείς συνθήκες της κοινωνίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστικής & Βασικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαικής Βοήθειας για τους Απόρους, πραγματοποίησε συνάντηση όπου συμμετείχαν όλοι οι εταίροι της Κοινωνικής Σύμπραξης, προκειμένου να ενεργοποιηθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα της συγκεκριμένης δράσης, η οποία ανακουφίζει συμπολίτες μας, που ζουν σε καταστάσεις ακραίας φτώχειας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα διανεμηθούν τρόφιμα, έτοιμα γεύματα μέσω συσσιτίου, μαγειρεμένα σχολικά γεύματα στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, είδη οικιακού καθαρισμού, είδη προσωπικής υγιεινής, ρουχισμός, βρεφικά και παιδικά είδη.

Οι αιτήσεις των δυνητικά ωφελουμένων υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΗΔΙΚΑ Α.Ε. (www.idika.org.gr/teba/)  από 1ης Ιουλίου 2015 – 31 Ιουλίου 2015, και διασταυρώνονται με τις φορολογικές δηλώσεις του οικονομικού έτους  2015 (χρήση 2014) μέσω του συστήματος TAXISNET της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: