Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Εφ` όλης της ύλης η ενημέρωση Μεϊμαράκη για τα ανοικτά ζητήματα της Βοιωτίας



Μια εφ` όλης της ύλης ενημέρωση για τα ζητήματα της Βοιωτίας – απ` άκρου σ` άκρη του Νομού μας – έγινε σήμερα στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη από Δημάρχους, εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, πολιτευτών κ.ο.κ. ,  ο οποίος «προτίμησε» να ξεκινήσει την προεκλογική του περιοδεία από το Νομό μας, επισκεπτόμενος τη Θήβα, τη Λιβαδειά και τον Ορχομενό, για να καταλήξει απόψε στη Χαλκίδα.
Ο κ. Μεϊμαράκης αρχικά επισκέφθηκε το Δήμο Θηβαίων και λίγο πριν το μεσημέρι συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γενικό Γραμματέα της ΚΕΕ κ. Παναγιώτη Αγνιάδη στη Λιβαδειά, όπου δόθηκε και η σχετική συνέντευξη Τύπου.
Ο κ. Αγνιάδης – βαθύς γνώστης των ζητημάτων του Νομού σε επιχειρηματικό και κοινωνικό επίπεδο, υπήρξε συγκεκριμένος και σαφής  ως προς τις ανάγκες της επιχειρηματικότητας σήμερα, όπως σαφέστατος ήταν και ο κ. Μεϊμαράκης, όσον αφορά την υποστήριξή του στο ρόλο και την αξία των επιμελητηρίων.
Ακολούθως, ο Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στα τοπικά ΜΜΕ και δέχθηκε ερωτήσεις τοπικού κυρίως ενδιαφέροντος, έχοντας δίπλα του τους τέως Υπουργούς κκ. Ευ. Μπασιάκο και Χρ. Σταϊούρα.


Αρχικά ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε στην γενικότερη πολιτική επικαιρότητα… 

Ακολούθως απάντησε στο ερώτημα που του τέθηκε για τον αγροτικό κόσμο…


… Όπως επίσης και για μια ακόμη σειρά ανοικτών ζητημάτων, όπως είναι η κίνηση στο παράπλευρο δίκτυο του Νομού μας, κ.α. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: