Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Μια "έκθεση" γεμάτη από διδάγματα Δημοκρατίας φιλοξενείται για λίγες μέρες στο Διοικητήριο Βοιωτίας

 

 Παρουσία επίσημων προσκεκλημένων, εκπροσώπων του εκπαιδευτικού κόσμου, κοινωνικών φορέων και συλλογικών οργανώσεων, εγκαινιάστηκε χθες βράδυ η έκθεση «Πολυτεχνείο 1973 με το φακό του φωτορεπόρτερ Βασίλη Καραγεώργου» που θα φιλοξενηθεί από τις 19 και 20 καθώς και 23 και 24 Νοέμβρη 2015 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας (Φίλωνος 35-39) στη Λιβαδειά.Η έκθεση ξεκίνησε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην ΠΕ Φθιώτιδας και συνεχίζεται στη Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας.





Η Αντιπεριφερειάρχης κα Παπαθωμά σε ρόλο αφηγήτριας. Μαζί της οι υπάλληλοι
της Π.Ε. Βοιωτίας κκ. Σεραφείμ Μίχος και Δημήτρης Μπαρκώσης. 



   Η Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά  δήλωσε:
  “Να ευχαριστήσω το  3ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς και  την χορωδία του. Η παρουσία των παιδιών και η συνεργασία με το προσωπικό του σχολείου συντέλεσε στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ευχαριστώ από καρδιάς τους μαθητές και τις μαθήτριες  του σχολείου, την εκπαιδευτικό κα Παναγιωτοπούλου Ηρώ καθώς επίσης και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του  Δήμου Λιβαδειάς , κα Γεωργαντά Ελίζα, με την οποία, ως εκπαιδευτικός του 3ου Γυμνασίου, συνεργαστήκαμε άψογα έτσι ώστε να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η συμμετοχή της συντέλεσε στην επιτυχή  διοργάνωση  της έκθεσης.
   Επίσης την εκδήλωση παρακολούθησαν Βοιωτοί πολίτες καθώς και το Επιμελητήριο Βοιωτίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς, ο Λαογραφικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «το Γαϊτανάκι»,ο Σύλλογος Ποντίων, η Αντικαρκινική Εταιρία, η Εστία Μητέρας , εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, ο Πανοσολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατήρ Δοσίθεος Καστόρης, ο Σύλλογος Εργαζομένων της Π. Ε. Βοιωτίας , η Πρωτοβάθμια και  Δευτεροβάθμια  Εκπαίδευση Βοιωτίας  και ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κος Δημητρίου Χρήστος και η δημοσιογράφος του STAR Κεντρικής Ελλάδας  κα Παρασκευά Λένα.    Τους ευχαριστώ για την παρουσία τους.”


   Η έκθεση θα μείνει ανοιχτή για το κοινό και τα σχολεία την Παρασκευή 20/11 από τις  9:00-14:00 και 18:00 – 20:00, το Σάββατο 21/11 από τις 17:00- 19:00, την Δευτέρα 23/11 και Τρίτη24/11 από τις 9:00 – 14:00 και 18:00 – 20:00.
Θερμά συγχαρητήρια στην χορωδία του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς
και στην καθηγήτρια τους Ηρώ Παναγιωτοπούλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: