Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Η θετική πλευρά του… ΤΕΙΡΕΣΙΑ: «Πλουσιότεροι» έφυγαν οι συμμετέχοντες της θεματικής ημερίδας στα Οινόφυτα

Μια άκρως ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Συνοπτική παρουσίαση της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε. και παρεχόμενες υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις»  διοργάνωσαν το Επιμελητήριο Βοιωτίας και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ)σε συνεργασία με την ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016 στο συνεδριακό κέντρο Εκκλησιαστικής Διακονίας στα Οινόφυτα.







Μέσα στο γενικότερο κλίμα της ανασφάλειας και της νευρικότητας που επικρατεί στο χώρο του επιχειρείν, η ημερίδα «γίνεται για να προσθέσει χρήσιμες πληροφορίες προς τους ενδιαφερόμενους».
Αυτό τόνισε στο χαιρετισμό του και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκος Κουδούνης, ένας εκ των τριών συνδυοργανωτών. Το Επιμελητήριο Βοιωτίας εκπροσώπησε ο Οικονομικός Επόπτης και Υπεύθυνος των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους, ο οποίος επανέλαβε την διαρκή επιθυμία του ΕΠΒ για επιμόρφωση παντός είδους και διάχυση των απαραίτητων πληροφοριών που εκ των πραγμάτων απαιτεί ο επιχειρηματικός κόσμος
Στην συνέχεια οι ομιλητές, έλαβαν διαδοχικά το λόγο για τις παρουσιάσεις τους, αρχής γενομένης από τον Δρ. Πέτρο Καπασούρη, Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε. και  Ιωάννη Παλόγλου, Διευθυντή Πωλήσεων & Υποστήριξης Πελατών της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε.
Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στις συμβολή της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ και ιδιαίτερα του Αρχείου των Αρνητικών στοιχείων στην αξιολόγηση της φερεγγυότητας και πιστοληπτικής ικανότητας, στην ευρωπαϊκή εμπειρία και τα συστημα Αθέτησης Υποχρεώσεων ΣΑΥ καθώς και στις υπηρεσίες ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ προς επιχειρήσεις (Τ.Σ.Ε.Κ.).

Ας ακούσουμε τι δήλωσε σχετικά με την ημερίδα, ο Οικονομικός Επόπτης του ΕΠΒ κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους... 


Δεν υπάρχουν σχόλια: