Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Η isostevia των Αντώνη και Γιάννη Παναγώτα βραβεύτηκε ως η καλύτερη startup εταιρία στο είδος της για το 2016!

Η πολυδιάστατη γιορτή της νέας καινοτόμου επιχειρηματικότητας είναι ακόμη σε εξέλιξη αλλά η isostevia των Αντώνη και Γιάννη Παναγώτα βραβεύτηκε ήδη  ως η καλύτερη startup εταιρία στο είδος της για το 2016!

Ανάμεσα στα «ανερχόμενα αστέρια» της επιχειρηματικότητας και  με τους κυριότερους εκπροσώπους του Startup οικοσυστήματος, ακαδημαϊκούς, venture capitalists και σημαντικούς επιχειρηματίες, απόψε - Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 στο Gazarte πραγματοποιήθηκε η Παπαστράτος Startup Greece Awards Ceremony.
O Αντώνης και η Αλεξάνδρα Παναγώτα
επιδεικνύουν υπερήφανοι το βραβείο της isostevia! 

Συγχαρητήρια στον Αντώνη και στον Γιάννη αλλά και στην Αλεξάνδρα Παναγώτα, μια dream team που κάνει υπερήφανη την Βοιωτία μας! 

Τα συγχαρητήρια του στους καινοτόμους Βοιωτούς επιχειρηματίες δίνει ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους 
Αξίζει να σημειωθεί πως από το σύνολο των υποψήφιων εταιρειών, κατά την Α’ Φάση της online αξιολόγησης οι παρακάτω εταιρείες συγκέντρωσαν υψηλή βαθμολογία και πλέον βρίσκονται στη shortlist για να διεκδικήσουν βραβείο. Για το σκοπό αυτό, οι παρακάτω εταιρείες είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν 10λεπτη παρουσίαση σε πάνελ μελών της Επιτροπής Αξιολόγησης καθώς και να συμμετάσχουν σε Bootcamp μέσω προσωπικής «συμβουλευτικής» συνάντησης με μέλη της επιτροπής. 
Ο κ. Γιάννης Παναγώτας



Συγχαρητήρια στον Αντώνη και στον Γιάννη αλλά και στην Αλεξάνδρα Παναγώτα, μια dream team που κάνει υπερήφανη την Βοιωτία μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: