Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ανοικτή πρόσκληση από το Επιμελητήριο Βοιωτίας για συμμετοχή στη 50η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας, προγραμματίζει την συμμετοχή της επιχειρηματικής μας κοινότητας στην 50η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία από 11/6/2016 μέχρι 19/6/2016.
Η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας έχει καθιερωθεί σαν τόπος συνάντησης παραγωγών γεωργικών και άλλων προϊόντων, βιοτεχνών, εμπόρων, βιομηχάνων και όπως είναι φυσικό συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλου του παραγωγικού κόσμου της περιφέρειας.
Ειδικά, στην περίοδο βαθιάς οικονομικής ύφεσης, που διέρχεται η χώρα μας, είναι απαραίτητη η προσπάθεια εναρμόνισης των τοπικών επιχειρήσεων με τους σύγχρονους τρόπους προώθησης προϊόντων και η υιοθέτηση ενεργειών, που συμβάλουν στην ανάπτυξη της εξωστρέφειας τους.
Στο πλαίσιο αυτό, το Επιμελητηριο Βοιωτίας, με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, αποφάσισε την επιδότηση του κόστους συμμετοχής των επιχειρήσεων-μελών του όλων των κλάδων οικονομικής δραστηριότητας,   στην 50η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, με το ποσό των διακοσίων (200€) ευρώ, ανά επιχείρηση.
Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί σε όσες επιχειρήσεις συμμετέχουν για πρώτη φορά στην έκθεση ενώ θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας.
Παρακαλούμε, όπως οι αιτήσεις συμμετοχής των μελών μας, κατατεθούν στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, έως την Δευτέρα 6 Ιουνίου.  
Πληροφορίες: Ευάγγελος Φουντάς, Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά, τηλ. 22610-28281, fax: 22610-21347, e-mail: epimviot@otenet.gr.

Επίσης, ενημερώνουμε τα μέλη μας, τα οποία δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα και παράγουν τοπικά προϊόντα, ότι έχουν την εναλλακτική δυνατότητα, όπως συμμετάσχουν στην παραπάνω έκθεση, υπό την φιλοξενία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με δωρεάν παραχώρηση εκθεσιακού χώρου.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2231353173 & 53150 ή στα email floros@2450.syzefxis.gov.gr   &     k.koutras@pste.gov.gr


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αγνιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: