Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Τα μαθητικά τους χρόνια «σφράγισαν» με μια όμορφη γιορτή οι απόφοιτοι του ΓΕΛ Ορχομενού 2016


Τις τελευταίες τους στιγμές ως μαθητές γιόρτασαν οι απόφοιτοι του Γενικού Λυκείου Ορχομενού χθες βράδυ, πλαισιωμένοι από τους καθηγητές και τους γονείς τους, στην καθιερωμένη βραδιά αποφοίτησης.  Δίχως να λείπει η συγκίνηση, αλλά δίχως να λείπει πρωτίστως το χαμόγελό από τα χείλη τους, τα νιάτα της πόλης μας αποχαιρέτησαν τα μαθητικά τους χρόνια σε μια βραδιά στην οποία κυριάρχησε η δική τους πινελιά, σ` ο,τι κι αν εμπνεύστηκαν για την αποφοίτησή τους, με την απλόχερη και πάλι συμμετοχή του Συλλόγου Γονεών και Κηδεμόνων.






















Το … τελευταίο κουδούνι χτύπησε λίγο μετά τις 8.30 το απόβραδο του Σαββάτου, 25 Ιουνίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΓΕΛ Ορχομενού, εκεί όπου δόθηκαν και ο επίλογος της μαθητικής ζωής, που παραμένει πάντοτε χαραγμένος της καρδιές όλων μας. Φέτος, η γιορτή τους είχε τρεις διαφοροποιήσεις: Πρώτον έγινε μέσα, κι όχι στο προαύλιο, δεύτερον έγινε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών και τρίτον το γλέντι δόθηκε σε χώρο εκτός του σχολείου, σε σχέση με ο,τι συνηθίζονταν παλαιότερα.
Οικοδεσπότης ήταν και φέτος ο Δντης του ΓΕΛ Ορχομενού κ. Χρήστος Δανιανίδης, ο οποίος με την συνοδεία των μαθητών Μάνου Καραδήμα και Μπέτυς Παπαδάκη, εκ μέρους του 15μελους, συντόνισαν την λιτή τελετή.
Εκ μέρους του Συλλόγου των καθηγητών, μίλησε ο κ. Γ. Σίντος, εκ μέρους του Δήμου Ορχομενού ο κ. Γ. Νταβαλούμης και εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων η κα Β. Καράλη.
Στην συνέχεια δόθηκαν τα απολυτήρια σ` όλους τους αποφοίτους του ΓΕΛ Ορχομενού από τα παριστάμενα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού (κκ. Ρόδη, Μπαμπλέκο και Γεωργίου) και από τους καθηγητές τους. Η τελετή έκλεισε μ` ένα πλούσιο βίντεο από στιγμιότυπα που συγκέντρωσαν οι απόφοιτοι, στιγμές από τη μαθητική χρονιά 2015 – 2016, το οποίο επιμελήθηκε ο Μάνος Καραδήμας.
Απολαύστε ένα μέρος του…
Η βραδιά τους δεν τέλειωσε όμως εκεί! Η γιορτινή ατμόσφαιρα μεταφέρθηκε στην κοσμική ταβέρνα ο «Λάζος», όπου στήθηκε το τραπέζι τους και φυσικά …χορός μέχρι τα βαθιά μεσάνυχτα, στον οποίο μπήκαν άπαντες και  με dj τον έναν  και μοναδικό Λάζο Καλαντζή.









Το ORCHOMENOS PRESS εύχεται «καλή πορεία» στο νέο ξεκίνημα των παιδιών της πόλης μας, καλή πρόοδο στους φοιτητές και καλή τύχη σε όλους, ο,τι κι αν επιλέξουν να κάνουν μετά το Λύκειο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: