Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Στην Τριάδα της Εύβοιας … έφτασε η «χάρη» του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού - Συμμετοχή στο 4ο Παιδικό-Εφηβικό Φεστιβάλ

          Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2016  ο «Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού» συμμετείχε, με το Εφηβικό του Τμήμα, στο 4ο Παιδικό-Εφηβικό Φεστιβάλ  Παραδοσιακού Χορού που διοργάνωσε ο «Πολιτιστικός , Χορευτικός Σύλλογος Τριάδας, Νικ. Κριεζώτης» .



    Η Τριάδα είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων, που έχει έδρα τα Ψαχνά του Νομού Ευβοίας, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Βρίσκεται κτισμένη πάνω σε λόφο υψομέτρου 120 μέτρων. Ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011, ανέρχεται σε 1.049 κατοίκους.  

    Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν και τα χορευτικά των Συλλόγων  «Τερψιχόρειον» Πολιτιστικός Σύλλογος Θήβας,  Πολιτιστικός Σύλλογος  Μακρυκάπας «Τα βάβουλα» & «Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Αμαρύνθου». Το Εφηβικό Τμήμα του «Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού» παρουσίασε χορούς  της Βοιωτίας σε διδασκαλία του κ. Κώστα Πατσαλή.







   Ο  Όμιλός μας ευχαριστεί για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία τον «Πολιτιστικό , Χορευτικό Σύλλογο Τριάδας, Νικ. Κριεζώτης» και την δασκάλα του χορευτικού κα Αναστασία Παπακυριακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: